Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiAnneler Günü için Hediye Fikirleri

    Anneler Günü için Hediye Fikirleri

    Annenize hediye almayı düşünüyorsanız “Anneler Günü için Hediye Fikirleri” başlıklı yazımı okumadan hediyenize karar vermeyin.

    Anneler günü için geri sayım başladı.

    Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gün, bu yıl 9 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Sevinci ve mutluluğu kollarında bulduğumuz annelerimizi mutlu etmek için belki içten bir sarılma ve sevgi sözcüğü yetiyor ama siz yine de bununla yetinmeyin. Anneler Günü için annenize veya yakın çevrenizdeki annelere hediye almayı düşünüyorsanız, yazımı okumadan hediyenize karar vermeyin.

     

    Anneler Günü için Hediye Fikirleri

    İletişimin sadece kahve buluşmaları ve kadın günlerinden ibaret olmadığını bilen, günümüzün sosyal ve teknolojik anneleri; like, paylaş, keşfet, hashtag, pin kavramlarıyla çoktan tanıştı… Sevdiklerine özen gösteren ve ailesine kol kanat geren anneler, teknoloji konusunda da hem tercihleri hem de kullanıcı alışkanlıklarıyla markalara yön veriyor. Bu anlamlı güne özel; annelerimizin hayatını renklendirecek, zaman yönetimini kolaylaştıracak ve kendilerine daha fazla vakit ayırmalarını sağlayacak Anneler Günü için Hediye Fikirleri ve önerilerimi aşağıda bulabilirsiniz.

     

    Kontrolü seven annelere akıllı saatler

    Akıllı saatler tıpkı anneler gibi kontrollü seviyor ve varlığını her daim hissettiriyor.

    Şık, hafif ve zarif olmalarının yanı sıra, konfor ve sağlığı da hizmet eden akıllı saatlerin anneler ile temel bir benzerliği var. Tıpkı anneler gibi pilleri de kolay bitmiyor. Dersini çalış diyen anne gibi hareket etmeye teşvik ediyor, ateşinizi ölçmek için elini alnınızdan eksik etmeyen anne gibi nabzınızı da ölçüyor. Uyku saati geldiğinde hadi bakalım hatırlatması da yapıyor. Her annenin kendisini kollayan böyle bir teknolojiye ihtiyacı var.

     

    Hepsi bir arada seven annelere All in One Bilgisayarlar

    Anneler pek çok işi aynı anda yapabilir, hızlı ve çözüm odaklı kararlar alabilir. Tıpkı All in One Bilgisayarlar gibi, öyle değil mi? Bilgisayar kasasını ortadan kaldıran ve ekran ile bütünleştiren bu bilgisayar modelleri şık tasarımları, hızları ve kişiselleştirilebilir özellikleri ile annenizin bayılacağı bir hediye olacaktır.

     

    Güncel kalmayı seven annelere tabletler

    Günümüzde pek çok kadın günlük işlerini halletmek için tablet kullanmayı tercih ediyor. Bunun en önemli sebebi ise tabletlerin küçük boyutları, hafif gövdeleri ve tabletin her yere kolaylıkla taşınabiliyor oluşu ile ilgili. Ajanda takibi yapmak, notlar almak, günlük haber, sosyal medya ve diğer güncel bilgileri takip etmek, dizi ve filmleri izlemek için kullanılabilen tabletler, her daim baş tacı edilen hediyeler arasında. Bilgiyi değerli kılan ve zamandan kazandıran kılan tabletlerin annelerin günlük hayatında fark yaratacağını düşünüyorum.

     

    Akıllı cihaz seven annelere robot süpürgeler

    Düzenli ve otomatik çalışarak temizlik için ayrılan vakti ve enerjiyi hayata geri kazandıran robot süpürgeler, her geçen gün daha fazla kadın tarafından tercih ediliyor. Geleneksel temizlik anlayışının ötesine geçen akıllı süpürgeler, ihtiva ettikleri yeni teknolojilerle temizliğe yeni bir anlam katıyor. Zamanın kıymetini bilen ve zamandan tasarruf etmek isteyen, özellikle de alerjik yapısı olanlar anneler için önerdiğim robot süpürgeler, zahmetsiz temizliğin ve tertemiz bir evin keyfini yaşatıyor.

    Kahve seven annelerin keyfini katlayacak tam otomatik kahve makinesi

    Kahveye meraklıysanız Melitta markasını kahve ve filtre kağıtlarından mutlaka tanırsınız. Firma aynı zamanda birbirinden iddialı otomatik kahve makineleri de imal ediyor. Kahve seven anneler için önerdiğim, Passione OT tam otomatik bir kahve makinesi ve mükemmel bir kahve hazırlamak için sadece ilgili haznelere çekirdek kahveyi, suyu ve sütü doldurmak yetiyor. Sonra tek bir tuşa basarak ister espresso, cafe creme, cappuccino ya da latte macchiato veya program tuşlarını kullanarak ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, cafe latte, cafe au lait gibi mükemmel kahvelerin hazırlanmasını mümkün kılıyor. Üstelik temizlemesi de çok kolay.

     

    Şarjları bitmeyen, kendini sürekli güncelleyen, sevgisi ve ilgisi hiç eksilmeyen anneler – annelerimiz iyi ki varsınız. Başta annem olmak üzere, tüm annelerin bu özel gününü şimdiden kutluyorum.

    Lütfen unutmayın, sürekli yaptığımız işleri yapmanın daha kolay bir yolu varsa neden zamanımızı ve enerjimizi boşa harcayalım! Annelerin hayatındaki zoruluklarını azaltarak, her anı keyifli hale getirmek teknolojik cihazlar ile mümkün ve teknolojiye erişmek hiçbir zaman bu kadar kolay olmamıştı.

    Kullanımı kolay ve pratik, yönergeleri basitleştirilmiş ürünler aile büyüklerimizin hayatında fark yaratıyor, aile büyükleri için teknolojik ürün önerileri yazımı da aşağıda bulabilirsiniz.

     

    Aile büyükleri için teknolojik ürün önerileri

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN