Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetAkıllı evler için güvenlik kameraları

    Akıllı evler için güvenlik kameraları

    Gelişen güven ihtiyacıyla birlikte güvenlik kameralarına olan ihtiyaç artıyor, akıllı evler için güvenlik kameraları önerileri yazımda.

    Akıllı ev konseptinin uygulama alanlar her geçen gün genişliyor. Bunun ilk adımı ise evinizi 7 gün 24 saat izleyebileceğiniz güvenlik kameralarından ve ev güvenlik sistemlerinden geçiyor. Eğer evinizi akıllı hale getirmeye karar verdiyseniz, kamera odağında doğru bileşenleri seçerek işe başlayabilirsiniz.

    Güvenlik kameraları; kutu kamera, dome kamera, PTZ kamera, bullet kamera, IP kamera, gündüz / gece kamera, termal kamera, kablosuz IP Kamera olarak çeşitleniyor. Evinizin büyüklüğü, kontrol edilecek alanların derinliği tercihiniz konusunda yol gösterici oluyor.

     

    Akıllı evler için güvenlik kameraları

    Ev güvenlik kamerası seçerken bazı tanımlamaların anlamını bilmeniz önemli. Bunlar başlıca;

    • Hareket algılama: Hareket algılama özelliğine sahip kameralar, kendi görüş alanı içinde bir hareket izler ve size bildirim gönderir.
    • Görüş alanı: Görüş alanı, bir kameranın ne kadar geniş bir açı yapabileceğini gösterir.
    • Ses: Ses özelliği, kameranın sesin alımını bir mikrofon aracılığıyla yapmasını mümkün kılar.
    • Çözünürlük: Çözünürlük, görüntünün ne kadar net olacağını belirleyen bir özelliktir.
    • Wi-Fi Özelliği: Wi-Fi özellikli bir kamera, ev ağınıza kablosuz olarak bağlanır.
    • Gece görüşü: Kameranızın ışık seviyesinin düşük olduğu zamanlarda devreye giren ve net bir görüntü almanızı kolaylaştıran bir özelliktir.
    • Hareket: Belirli bir alanı görmenin dışında daha geniş bir alanı kaydetmek için bu özellik gereklidir.

    Sıraladığım tüm bu özelliklere sahip XIAOMI Mijia Home 360 Derece 1080p Güvenlik Kamerası ile evinizi ya da ofisinizi izleyerek, kesintisiz bir şekilde güvence altına alabilirsiniz.

     

     

    Xiaomi Mijia Home 360 Derece 1080p Güvenlik Kamerası

    Xiaomi Mijia Home Kamera tam bir fiyat performans ürünü. Kullanımı ve kurulumu çok kolay olan bu güvenlik kamerasının özelliklerine gelince…

    Xiaomi markasının yepyeni ürünlerinden biri olan Mi Home 360° 1080P Güvenlik Kamerası, Xiaomi`nin kendi uygulaması olan Mi Home üzerinden çalışıyor. İlk kurulum gerçekleştirildikten sonra tüm işlemler mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor. Xiaomi Mi Home Kamera; dikey yüzeylere, tavana ya da masa gibi platformlara yerleştirilebiliyor. Kamera ile birlikte kullanılan Mi Home mobil uygulaması IOS9.0 ya da Android 4.4 üzeri işletim sistemine sahip olan tüm mobil cihazlara indirilebiliyor.

    Kamera üzerindeki gece görüşü, hareket algılama, karşılıklı ses gönderimi gibi özellikler sayesinde, %100 uzaktan kontrol sağlanabiliyor. Telefonunuza gelen mobil bildirimler sayesinde, evinizde ya da ofisinizde olan biten her şeyden anlık olarak haberdar olabiliyorsunuz.

     

    Panoramik görüntü alın!

    Mi Home 360° 1080P Güvenlik Kamerası birçok gelişkin özelliğiyle öne çıkıyor. 360° derece dönebildiği ve aşağı-yukarı kaydırılabildiği için panoramik görüntü alabileceğiniz kamera, 720P-1080P çözünürlüğü, 2.4GHZ Wi-Fi bağlantısı ile öne çıkıyor. Şık bir tasarımı olan cihazın ağrılığı ise sadece 239 gram.

    Kameraya takacağınız bir Micro SD kart desteği ile görüntü geçmişini dahili olarak saklayabiliyorsunuz. Bu görüntüleri akıllı telefonunuz üzerinden kameraya bağlanarak, geçmiş veya canlı görüntü olarak izleyebiliyorsunuz.

    Şık, küçük, sessiz, fonksiyonel, yüksek görüntü kaliteli bir güvenlik kamerası arıyorsanız hiç düşünmeden XIAOMI markasının Mijia Home 360 Derece 1080p Güvenlik Kamerasını tercih edebilirsiniz.

     

    Sabah erken işe giderken telefonların alarmları çalıyor ve uyandığınızda yeniden yorganın içine girmemek için kendinizi zor tutuyorsanız aşağıdaki yazım tam sizlik.

    Soğuk Havalara Meydan Okuyun!

     

    Soğuk Havalara Meydan Okuyun

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN