Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiEufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ile tanışın

    Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ile tanışın

    Gelin sizi Anker’in robot süpürge ailesinin en yenisi Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ile tanıştırayım.

    Dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi olarak tanıtılan RoboVac X8 Hybrid hem süpürme hem de paspaslama özellikleriyle öne çıkıyor. Evcil hayvanı olan kişilerin yaşam kalitelerini artırmaya gönüllü olan robot süpürge, haritalama konusunda başarısı ile de dikkat çekiyor.

    Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge ile tanışın

    Robot süpürgeleriyle gönlümüzü fetheden Anker, bu ailenin en yenisi Robovac X8 Hybrid’i satışa sundu. Ev temizliğinde yorulmanızı engelleyen, eğilip kalkma derdinden kurtaran ve sizin yerinize çalışan Robovac X8 Hybrid, dakikada 1 m²’yi temizleyebilen, çok katlı evler için kullanılabilen, süpürme ve silme işlemini en basit hale getiren akıllı bir ürün.

    Çift Türbin Teknolojisi, 2’si 1 Arada Vakum ve Paspas, iPath Lazer Navigasyon ve AI.Map 2.0 Teknolojisi ile birlikte gelen bu robot süpürge, 180 dakikaya kadar temizleme, 140 dakikaya kadar paspaslama özelliği ile ebat olarak büyük evlerin temizlik ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış.

     

    Robovac X8 Hybrid’de kullanılan özel teknolojilere gelince.

     

    Çift Türbin Teknolojisi

    Dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesinde her türbin 2000 Pa emiş gücü sunarak, hava akışını %80 oranında artırıyor. Sağlanan bu hava akışı, RoboVac 30C ile karşılaştırıldığında evcil hayvan tüylerini temizleme kapasitesinde %57,6’lık bir artış sağlıyor. Toplamda 4000 Pa ile hava akışını yüzde 80 oranında artırabilen robot süpürge, bu emiş gücü ile temizlikten alınan verimi ikiye katlıyor.

     

    iPath Lazer Navigasyon

    Daha verimli bir temizlik programı ve gıcırtılı temiz zeminler için özel paspası bulunan süpürge, iPath lazer navigasyonu sayesinde de düşük ışıkta bile engelleri algılayabiliyor. Bu özelliği ile de diğer robot süpürgeler arasından ayrılıyor. 250 ml’lik büyük su haznesi, yaklaşık 140 dakika paspaslama için yeterli su tutabilen süpürge, mevcut toz haznesi 180 dakikaya kadar süpürme işlemini tamamlıyor.

     

    AI.Map 2.0 Teknolojisi

    AI.Map 2.0 teknolojisi kullanan süpürge ile çok katlı haritalama yapmak ve farklı mekanlar için temizlik rotasını hızlı bir şekilde oluşturmak mümkün hale getirilmiş. Otomatik olarak oluşturulan, çok katlı haritalar tarafından yönlendirilen RoboVac, ister birinci katta, ister bodrumda veya çatı katında olsun, nerenin temizleneceğini öğreniyor. Google Asistan ve Alexa ile uyumlu olan Robovac X8 Hybrid, Kontrol Sende Uygulaması aracılığıyla temizlik alanlarının, girilemeyen bölgelerin özelleştirilmesini de mümkün kılıyor.

     

     

    Eufy Robovac X8 Hybrid kutusundan neler çıkıyor?

    Anker Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürge evini dip bucak temizlemek isteyen kişiler için uzatılmış çalışma süresine sahip. Tek bir şarjla 180 dakika boyunca çalışabilen robot süpürgenin kutusundan

    • RoboVac Şarj İstasyonu Güç Adaptörü, Yedek filtre,
    • Yedek yan fırça,
    • 5 adet kablo bağı,
    • Su haznesi yıkanabilir paspas bezi
    • Kullan-at paspas bezi
    • Su geçirmez ped
    • Kullanım kılavuzu çıkıyor.

     

    Eufy Robovac X8 Hybrid Düğmeleri ve Göstergeleri

    Cihazın üst tarafında tampon bölümünün üs tarafında üç temel düğme bulunuyor.

    Bunlar soldan sağa;

    • Temizliği Başlat/Duraklat
    • Şarj İstasyonu
    • Noktasal Temizlik olarak sıralanıyor.

    Yan taraflarda ise toz haznesi, su haznesi, yıkanabilir temizlik bezi, havalandırma delikleri ve sensörler yer alıyor.

    Tam üst göbek kısmında ise lazer mesafe sensörü yer alıyor.

    Temel düğmelerin işlevlerine gelince;

    Temizliği Başlat/Duraklat düğmesi yaydığı ışıklar ile size cihazın durumu hakkında bilgi veriyor. Bunlar;

    • Sabit mavi ışık: beklemede, temizliyor, temizlik duraklatıldı, şarj istasyonuna geri dönüyor veya tamamen şarj oldu anlamına geliyor.
    • Sürekli turuncu ışık: süpürgenin düşük pil durumunda çalıştığını gösteriyor.
    • Şarj İstasyonuna yerleştiğinde yanıp sönen turuncu ışık: cihazın şarj olduğu anlamına geliyor.
    • Yanıp sönen kırmızı ışık: ise cihazda bir sorun veya hata olduğunu gösteriyor.

     

     

    Harita Navigasyonunu yönetmek için

    Otomatik temizleme işlemine başladığında, RoboVac Şarj İstasyonundan ayrılarak haritaları oluşturmak üzere otomatik olarak taramaya yapmaya başlıyor. Temizlik rotasını sensörler yardımıyla belirleyen süpürge, alanı bölgelere ayırıyor. Bu temizlik yolları, her bir bölgenin tek tek temizliğini tamamlamak üzere Z şeklinde bir temizleme yöntemi izliyor ve mevcut duvarlarınıza göre planlanıyor. Gerçek zamanlı haritalama, RoboVac’ın doğru temizlik yolunu ve evinizin ortamını kolayca öğrenmesine yardımcı oluyor ve temel bir kat planı oluşturuluyor. Normal navigasyonu sağlamak için bu harita her temizlik sırasında gerçek zamanlı olarak güncelleniyor.

     

    Eksiksiz bir kat planı oluşturmak için

    RoboVac’ın her odanın haritasını oluşturabilmesi için kapılarınızı açık bırakmanız ve cihazın yoluna çıkabilecek veya ona engel olabilecek tüm nesneleri ortada kaldırmanız gerekiyor.

    RoboVac, Şarj İstasyonuna takıldığında ve elektriğe bağlandığında otomatik olarak açılıyor. Cihaz sarj istasyonunda değilken düğmesini 3 saniye süreyle basılı tuttuğunuzda ana ünite açılıyor. Temizliğe 10 dakika ara verdiğinizde ise RoboVac otomatik olarak temizliği sonlandırarak uyku moduna geçiyor.

     

     

    Eufy Robovac X8 Hybrid Modları Nasıl Kullanılıyor?

    EufyHome uygulamasıyla, RoboVac’ı belirli bir zamanda temizliğe başlayacak şekilde programlayabiliyorsunuz. Robovac X8 Hybrid varsayılan olarak otomatik temizleme modu seçilmiş bir şekilde geliyor. Uygulama üzerinden aşağıdaki temizlik modlarını seçerek süpürgenizi kullanabilirsiniz.

    • Otomatik Temizleme Modu
    • Noktasal Temizleme Modu
    • Oda Temizleme Modu
    • Alan Temizleme Modu

     

    RoboVac emiş gücü seçimi nasıl yapılıyor?

    Yine uygulama üzerinden ihtiyaçlarınıza uygun bir emiş gücü seviyesi seçebiliyorsunuz. Bunlar;

    • Sessiz
    • Standart
    • Turbo
    • Maksimum olarak seçilebiliyor.

    RoboVac, temizliği en iyi şekilde yapmak için daha fazla güç gerektiğini tespit ederse, emiş gücünü otomatik olarak artırıyor. BoostIQ, daha kalın halıları ve süpürmesi zor kirleri temizlemek için ideal bir tercih, ancak toplam temizlik süresini azaltıyor ve gürültü seviyesini de artırıyor. Sessiz bir ortama ihtiyaç duyarsanız BoostIQ özelliğini kapatabiliyorsunuz.

     

    Eufy Robovac X8 Hybrid Paspas Sistemi Nasıl Kullanılır?

    İnatçı lekeler veya sıvılar içermeyen temiz bir zemin için tasarlanan paspas sistem, pürüzsüz sert yüzeyleri temizliyor ve pürüzlü fayanslarda, yoğun cilalı zeminlerde çok iyi performans gösteriyor. Bu modu halı bulunan zeminlerde kullanmamak gerekiyor. Halınızı işaretlemek için uygulama üzerinden “No-Map” olarak seçmeniz yeterli geliyor.

     

    Paspas sistemini kullanmak için;

    Paspas bezini ıslatın ve iyice sıkın. Bezi aparattaki yuvaya takın ve sabitleyin. Su giriş kapağını açıp su doldurun ve ardından kapağı kapatın. Temizliği başlatmak için temizlik modunu seçin, hepsi bu. ? Cihazın ömrünü uzatmak ve daha efektif kullanmak için her kullanımdan sonra toz haznesini, yıkanabilir paspas ve su haznesini temizlemeyi unutmayın.

    Anker Eufy Robovac X8 Hybrid Akıllı Robot Süpürgeyi kullanmak hem çok kolay hem de çok konforlu. Bu akıllı cihazı ihtiyaç duyan herkese öneririm.

     

     

    ANKER’in robot süpürge serisine çift yönlü temizleme ve suyla silme özellikleri bulunan ‘Eufy RoboVac L70 Hybrid‘i eklediğini sizlere duyurmuştum.

    Bu akıllı robot süpürgenin öne çıkan özelliklerini aşağıdaki yazımda bulabilirsiniz.

     

    ANKER Eufy RoboVac L70 Hybrid Satışa Sunuldu

     

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN