Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 13, yeni arayüz görselleriyle sızdırıldı!

    MIUI 13, yeni arayüz görselleriyle sızdırıldı!

    Xiaomi, son birkaç aydır hem Android 12 hem de MIUI 13 arayüzü üzerine çalışmalar yapıyor. Şirket, şu anda Android 12’nin ilk beta sürümlerini sınırlı sayıda cihazı için yayınlamaya başladı.

    Yıl sonuna doğru ise merakla beklenen MIUI 13 piyasaya sürülecek. Xiaomi’nin yeni arayüzü, yine her zaman olduğu gibi görsel açıdan yeni bir revizyona sahip olacak. Ana sayfada iOS tarzı widget’ları getirecek olan üretici, kontrol merkezinde de yine iOS’ta görmeye aşina olduğumuz bir görünüme yer verecek.

    Xiaomi, MIUI arayüzüne yeni bir özellik eklemeye hazırlanıyor!

    MIUI 13 güncellemesi için geri sayım başlasdı

    Xiaomi’nin yeni arayüzü, muhtemelen kasım ya da Aralık ayında duyurulacak. Şu anda şirket kullanıcılarına MIUI 12.5’in gelişmiş sürümünü sunuyor ve bunun dağıtımını da MIUI 13 öncesinde tamamlayacak. Peki MIUI 13 ne gibi yeniliklere sahip olacak? İşte sızdırılan ekran görüntülerinden yeni arayüze ilk bakış.

    MIUI 13

    MIUI 13 hakkında daha önceden onlarca sızıntı ve söylentiler dolaşıyordu. Bunun yanı sıra son zamanlarda Xiaomi de, Çin’deki beta kullanıcıları için yeni widget özelliğini test etmeye başladı. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir görüntü, MIUI 13’ün nasıl bir tasarımla geleceğini gözler önüne seriyor.

    Yukarıdaki ekran resmine göre MIUI 13 arayüzü, ana sayfada kullanıcılara yeni widget özelliğini sunacak. Bu özellik daha önce karşımıza çıkarken, şimdi ise daha kapsamlı olarak bir kez daha sızdırıldı. Uygulama ikonlarında ise şu an için bir değişiklik görünmüyor.

    Görselde muhtemelen yalnızca yeni widget özelliği gösterilmişe benziyor. Zira Xiaomi sadece bu değişiklerle sınırlı kalmayacak. Ayrıca kontrol merkezi ve pek daha pek çok yeniliği de MIUI 13 ile getirecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN