Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelGalaxy Note 9 bileşenleri ortaya çıktı

    Galaxy Note 9 bileşenleri ortaya çıktı

    Samsung’un Galaxy Note 9 modeli için çok kısa bir süre kaldı. 9 Ağustos tarihinde, Samsung Unpacked etkinliği ile resmen tanıtılacak olan telefonun donanım bileşenleri ortaya çıktı.

    Karşınızda yeni S-Pen!

    Galaxy Note 9 bileşenleri ortaya çıktı

    Sızdırılamaz denilen ancak tüm detayları resmi lansman öncesinde internet ortamına sızdırılan Note 9’un bazı donanım bileşenleri de internet ortamına düştü.

    SM-N9600 kod adıyla ortaya çıkan komponentlerin başında şarj işlemini yürütecek olan bileşenler yer alıyor. Bir diğer donanım bileşeni ise arka kamera modülü oldu. Aslında kameralar da diyebiliriz. Note 9 modelinin arka tarafında yer alacak çift kamera en belirgin şekilde karşınızda.

    Arka kameralardan birinin oldukça büyük olduğunu görüyoruz. Bu büyük kamera, Galaxy S9 modelinde olduğu gibi değişken diyafram açıklığına sahip olacak.

    Sızdırılan bir diğer donanım ise ön kamera oldu. Galaxy Note 9’un selfie kamerası, anakart üzerinde oldukça küçük bir yer kaplayacak gibi görünüyor.

    Son olarak, Note 9’un yakınlık sensör ve alıcıları ortaya çıktı. Ön kamera ile yakın bir noktada konumlandırılacak olan yakınlık sensörünü de aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN