Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerYazılımEn İyi Seyahat Uygulamaları

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    En İyi Seyahat Uygulamaları ile seyahatlerinizi daha keyifli ve verimli geçirebilirsiniz.

    Derlediğim bu uygulamalar, seyahatlerinizi unutulmaz kılmaya aday.

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    Akıllı telefonlarımız seyahatlerimizin her anında en büyük yardımcımız. Planlamadan keşfetmeye, unutulmaz anları kayıt etmekten boş vakitleri değerlendirmeye, hemen her ihtiyacınız için ilaç gibi gelecek bu uygulamalar, günlük hayatınızın da vazgeçilmezi olacak.

     

    En İyi Seyahat Uygulamaları Listemize Seyahat Planlayıcılarla Başlayalım.

     

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    App in the Air

    App in the Air ile, güncel uçuş durum bilgilerini, havaalanlarına dair ipuçlarını, havaalanı içindeki haritaları içeren kişisel uçuş asistanınız. Uygulama üzerinden tüm uçuşlarınızı kayıt edebilir ve takip edebilirsiniz. App in the Air internet bağlantısı olmadan da çalışıyor ve uçuşlarınıza dair değişiklikleri SMS ile alabilme imkanı sunuyor.

     

    Packr – Bavul Kontrol Listesi

    Packr ile seyahata çıkmadan önce zaman kazanmaya ne dersiniz?

    Packr, seyahatlerinizde bavulunuzu hazırlamanıza yardımcı olacak kullanışlı bir liste uygulaması. Uygulama her gezinizde valiz hazırlama kontrol listenizi nasıl organize ettiğinizi inceliyor ve bir sonraki geziniz için ürün listesini tercihlerinize göre düzenlemenize imkan tanıyor.

     

    Moovit: Toplu Taşıma Asistanı

    Kişisel toplu taşım asistanınız Moovit, gideceğiniz lokasyonu seçtiğiniz andan itirbaren size rehberlik ediyor. Tüm ulaşım seçeneklerinizi tek bir uygulama üzerinde bir araya getiren moovit, yolculuğunuz sırasında tüm kontrolün elinizde olmasına imkan tanıyor ve canlı yol tarifi bile veriyor.

     

    Get Your Guide

    Rehberli turlar, kurslar, gezi otobüsleri ve aktiviteleri… Tüm dünyada keşfetmek istediğiniz etkinlikleri bu uygulama üzerinden bulabilirsiniz.

     

    TripAdvisor

    Seyahatlerinizi planlarken kullanıcı yorumlarını dikkate alıyorsanız bu uygulamayı baş tacı etmelisiniz. Uygulamanın kullanımı çok pratik ve rezervasyon yapma şansınız da var.

     

    Tripit

    Sürpriz sevmeyen biriyseniz ve tüm tatilinizi dakika dakika planlamaktan hoşlanıyorsanız tripit tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir uygulama.

     

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    Seyahat Hikayelerinizi Oluşturun

    Unutulmaz seyahat anılarınızı belgeleyebileceğiniz görsel anlatıcılara ihtiyaç duyuyorsanı bu uygulamalar tam size göre.

     

    Unfold – Create Stories

    Video ve fotoğraflar bana yetmez, aldığım notları da seyahat günlüğüme eklemeliyim diyorsanız, 25 template üzerinden seyahat anılarınızı anlatabileceğiniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

    Aile paylaşımına da imkan tanıyan uygulama ile altı aile üyesi ile grup çalışmaları yapabilir, sehayat anılarınızı birer kitapçığa dönüştürebilirsiniz.

     

    Storyo – Clever video journals

    Storyo ile çektiğiniz kısa klipleri, sosyal medyada paylaştığınız içerikleri ve daha da fazlasını video haline getirmenize olanak sağlıyor. Kolayca oluşturabileceğiniz videolar için aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.

    Fotoğraf rulonuzda kullanmak istediğiniz fotoğrafları, ilgili facebook iletilerinizi, dilerseniz harita bilgilerini seçin, çalışmanızın en başında ve en sonunda yer alan fotoğrafları belirleyin. Sehayat videonuz hem paylaşılmaya hem de arşivlenmeye hazır.

     

    Journi Journal & Photo Book

    Seyahat anlılarınızı birer kitapçığa dönüştürmek ister misiniz? Bu uygulama ile sehayat kitapçıkları oluşturmak çok basit hale getirilmiş.

     

    TouchNote: Photo Cards & Gifts

    Kartpostal furyasını geri getirmeye hazır mısınız?

    Sehayat fotoğraflarınızla kişisel kompozisyonlar yaratabileceğiniz bu uygulama ile fotoğraflarınızı birer kartpostala dönüştürebilirsiniz.

     

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    En İyi Seyahat Uygulamaları Listemize e-dergi ve e-kitap Okuyucularla Devam Edelim.

    Seyahatlerde kitap ve dergilerinizi yanınızda taşımaya ne dersiniz? Bunun için özel bir cihazınız olmasa bile tablet ve telefonlarınız size yeterli gelecektir.

     

    Wattpad

    Kitap kurtlarının ve kitap okumayı seven herkesin gözdesi olan bu uygulamada bolca Türkçe içerik bulacaksınız.

     

    Google Play Kitaplar

    En çok satanlar listesi, ders kitapları ve ücretsiz klasikler de dahil olmak üzere Google Play’de milyonlarca kitap arasından seçim yapabilirsiniz. Yazı tipi büyüklüğünü kolayca ayarlayabilir ve iyi bir okuma deneyimi için diğer ayarları da özelleştirebilirsiniz.

     

    EBook Reader

    Mevcut e-kitaplarınız için kullanabileceğiniz ve hemen hemen tüm formatları destekleyen bu okuyucudan yeni kitaplar da indirebilirsiniz.

     

    Turkcell Dergilik

    Ülkemizde ve dünyada yayınlanan pek çok popüler dergi bu uygulamada sunuluyor. Tek bir dergi fiyatına, tüm dergileri mobil cihazınıza indirebilirsiniz.. İlk çıktığı günden beri kullandığım uygulamaya “MediaTrend Teknolojik Yaşam Dergisi” de eklendi.

    Android Cihazlar için Dergilik Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    iOS Cihazlar için Dergilik Uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

     

    En İyi Seyahat Uygulamaları

    En İyi Seyahat Uygulamaları Listemizi Olmazsa Olmaz Müzik Uygulamaları ile sürdürelim.

     

    Shazam

    Shazam kullanmayan kalmasın.

    Seyahatlerinizde kulağınıza gelen melodilerin hangi sanatçılara ait olduğunu bilemiyor ve dinleme listenize eklemek istiyorsanız shazam tam sizlik.

     

    Spotify Music

    Tüm müzik arşiviniz akıllı cihazlarınızda size eşlik etsin. En sevdiğiniz şarkıların tümünü hareket halindeyken dinlemek için spotify’ı da mobil cihazınıza ekleyin.

     

    Fizy

    Milyonlarca şarkı ve video içeriği elinizin altında. Ruh halinize göre seçebileceğiniz müzik listeleri de cabası.  Fizy’de sevdiğiniz şarkıları isterseniz dinleyin, isterseniz mobil cihazınıza indirerek listenizi yapın.

     

    Malum 2018 Dünya Kupası maçları sürüyor. Seyahatinizde maçları yakından takip etmeye devam etmek isterseniz. turnuvaya dair canlı skor, futbolcular, goller, takımlar ve gruplar hakkında bilgileri ve en son haber başlıklarını sunan mobil uygulamalara verdiğim “2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları ” başlıklı yazımı da okumanızı öneririm.

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

     

     

    Şimdiden hepinize unutulmaz seyahatler dilerim, fayda görmeniz dileğiyle.

     

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN