Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

    2018 Dünya Kupası mobil uygulamaları ile maç maratonu başlamadan hazırlığınız yapmaya ne dersiniz?

    Turnuvaya dair canlı skor, futbolcular, goller, takımlar ve gruplar hakkında bilgileri ve en son haber başlıklarını sunan mobil uygulamalar yazımda size bekliyor.

    2018 Dünya Kupası için geri sayım başladı.

    4 yılda bir organize edilen Dünya Kupası, bu sene Rusya’da düzenleniyor.

    2018 Dünya Kupası grup maçları, 14 Haziran tarihinde başlayacak ve 15 Temmuz tarihinde sona erecek. Bu bir ay sürecek maratonun yarı final maçları ise 10-11 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Turnuvanın finalini ise 15 Temmuz Pazar günü 18.00’da izleyeceğiz.

    Rusya’da düzenlenecek olan turnuvada 32 ülke mücadele edecek. 2018 Dünya Kupası’nda oynanacak 64 maçı TRT’den 4K olarak izleme şansı da bulacağız.

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları
    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

    Hatırlayacağınız gibi bir önceki yazımda, dünya kupası maçlarının keyfini doyasıya çıkarmanızı sağlayacak “En iyi 4K ve Ultra HD Televizyonlar” konusunu ele almıştım.

    En iyi 4K ve Ultra HD Televizyonlar

     

    Televizyonunuzu değiştirmeyi düşünüyorsanız şu anda MediaMarkt’ta satışa sunulan “Dünya Kupasına Özel Fırsatlar” ilginizi çekebilir.

     

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları
    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

     

    Bu defa size mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve favoriniz haline geleceğini düşündüğüm “2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları”ndan bahsedeceğim.

     

    FIFA 

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları konusunda ilk önerim FIFA’nın resmi uygulaması.

    Canlı skor, futbolcular, goller, takımlar ve gruplar hakkında bilgileri ve en son haber başlıklarını almak için indirebileceğiniz bu ücretsiz uygulama elinizin altında bulunsun.

    Uygulama, Dünya Kupası’nın yanı sıra ulusal ve uluslararası yarışmalarda en son sonuçları da canlı olarak duyuracak. Tüm spor etkinliklerini kapsamlı bir şekilde ele alacak olan uygulama, 2018’de Rusya’daki Dünya Kupası’nda eleme maçlarının analizini de sunuyor.

     

    Welcome 2018

    Welcome 2018, Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası hakkında önemli bilgileri sunan özel bir uygulama. En son haberleri bildirecek, olaylar arasında geçiş yapacak, analizler sunacak ve röportajlara yer verecek olan uygulama, ayrıca turnuva için şehre gelenlere etkinlik takvimi hizmeti de veriyor.

    Turnuva katılımcılarına yerleşik planlayıcı üzerinden (müzeler ve turistik yerler, tiyatrolar ve sergiler, parklar ve galeriler, mağazalar ve gece kulüpleri, dinlenme yerleri) için ilginç gezi rotaları planlayama imkanı sunan uygulamada, stadyumlara neyin izin verilmediğine ve daha da fazlasına yer verilmiş.

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları
    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

     

    Live Scores for World Cup Russia 2018

    2018 Dünya Kupası mobil uygulamaları konusunda farklı bir seçenek sunan bu uygulama, turnuvadaki tüm maçları, resmi etkinlikleri, puan tablolarını anlık bildirimler üzerinden sunuyor. Maç başladığında veya gol attığında bildirim almak, favori maçlarınızı belirlemek için bu basit uygulamayı da alternatifleriniz arasına alabilirsiniz.

     

    Forza Footbal

    Dünya kupasına dair skor ve bildirimler, görüş ve yorumlarla birlikte takip etmek için kullanabileceğiniz bu uygulama, tahminlerinize yön verip – yorum alabileceğiniz bir ortam da sunuyor. Türkçe seçeneğinin olması, temiz bir arayüzle sunulması ve ücretsiz indirilebilmesi en büyük artılarından.

     

    Live Soccer TV

    Uygulama, Dünya Kupası 2018’in yanı sıra dünya çapında oynan hemen tüm maçların resmi yayın programlarını içeren akışıyla futbol dünyasına dair mükemmel bir rehber sunuyor.

    Uygulama yayınlarla ilgili detaylı bilgilere ek olarak; mevcut skor, maç istatistikleri, yorumlar ve turnuvada favori takım maçlarının başlangıcı hakkında zamanında anlık bildirimler de gönderiyor.

     

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları
    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

     

    Yukarıdaki uygulamaların dışında bir alternatif arıyorsanız aşağıdaki uygulamaları da listenize alabilirsiniz.

    2018 Dünya Kupası Mobil Uygulamaları benzer işlevlere sahip, ancak arayüz ve kişileştirilebilir özellikleri sebebiyle diğerlerinden ayrılıyorlar.

    • World Cup 2018 Schedule
    • Russia World Cup 2018
    • Russia 2018 World Cup
    • World Cup 2018: Live Scores, Fixtures, & Results
    • World Cup Russia 2018 by Binary Bridge
    • World Cup Russia 2018

     

    Sizin için önerdiğim uygulamalar üzerinden favoriniz olan uygulamaları mobil cihazınızda kurduktan sonra arkanıza yaslanarak, futbol dolu günlerin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

    Şimdiden hepinize bol izleme keyfi sunacak, futbola doyduracak heyecanlı bir turnuva diliyorum.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN