Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobiliosApple AirPods 4 ve AirPods Pro 2 işitme sağlığı özellikleri ile dikkat...

    Apple AirPods 4 ve AirPods Pro 2 işitme sağlığı özellikleri ile dikkat çekiyor

    Yeni AirPods serisinde yepyeni AirPods 4 tasarımı, yeni AirPods Max renkleri ve AirPods Pro 2’deki çığır açıcı İşitme Koruma, İşitme Testi, İşitme Cihazı özellikleri bulunuyor.

    Apple, devrim niteliğindeki yeni AirPods modellerini ve özelliklerini kısa süre önce duyurmuştu. Yeni AirPods 4, Apple’ın şimdiye kadar açık kulak tasarımıyla ürettiği en gelişmiş ve en konforlu kulaklık olarak lanse edildi. Ayrıca müşterilere iki farklı modelle sunuldu: AirPods 4 ve Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4.

    AirPods Max şimdi Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Mavi, Mor ve Turuncu renk seçenekleriyle geldi. Dahası USB-C ile şarj etme imkanı daha fazla kolaylık sağlıyor.

    Öte yandan AirPods Pro 2 ile tanıtılan dünyanın ilk uçtan uca işitme sağlığı deneyiminde İşitme Koruma, bilimsel olarak onaylanmış İşitme Testi ve klinik seviyede İşitme Cihazı özellikleri sunuldu.

    “AirPods 4 ile müşteriler, Aktif Gürültü Engelleme özelliğinden ve açık kulak tasarımında şimdiye kadar sunulan en gelişmiş ses deneyiminden faydalanabiliyor.” diyen Apple’ın Donanım Mühendisliğinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı John Ternus, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Dünyanın en çok satan kulaklığı AirPods Pro’da yapılan devrim niteliğindeki yenilikler sayesinde İşitme Testi ve İşitme Cihazı gibi çığır açıcı yeni özellikler sunuluyor. Bu özellikler, işitme kaybı olan bir milyarı aşkın kişiye yardımcı olacak.”

    AirPods 4 tasarımı standartları yeniden belirliyor

    İkonik bir tasarımda ideal ses kalitesi ve şarj kutusuyla 24 saate kadar pil ömrü sunan ilk AirPods modeli, kablosuz kullanım kolaylığı ve Apple ürün ekosistemiyle sorunsuz eşleşme imkanı sağlamıştı. Bu deneyimi daha da iyi hale getiren AirPods 4 ve Aktif Gürültü Engelleme özellikli AirPods 4 ise yepyeni bir tasarıma sahip ve birçok güçlü özellik sunuyor.

    Satın almak için buraya tıklayınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN