Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobilandroidGalaxy AI, 48 farklı Samsung modelinde kullanılabiliyor

    Galaxy AI, 48 farklı Samsung modelinde kullanılabiliyor

    Bu yılın başında ilk olarak Galaxy S24 Serisi ile mobil yapay zeka çağını başlatan Samsung Electronics, yayınladığı güncellemelerle Galaxy AI’ı önceki model akıllı telefonlarına, akıllı saatlerine, kulaklıklarına ve tabletlerine taşımaya devam ediyor.

    Yapay zekanın potansiyelini Galaxy AI ile mobil cihazlara taşıyan Samsung Electronics, çeşitli güncellemelerle, Galaxy AI yeteneklerini diğer akıllı telefon modellerine, akıllı saat, kulaklık ve tabletlere entegre etmeye devam ediyor. Galaxy AI’ın üretken ve yaratıcı özelliklerini farklı modellere taşıyarak zenginleştiren ve kullanımını yaygınlaştıran Samsung, mobil yapay zeka deneyimini ve sunduğu kolaylıkları daha fazla kullanıcı için erişilebilir kılıyor.

    Bu kapsamda Samsung, One UI arayüz işletim sistemindeki güncellemeler ile Galaxy AI dünyasını daha önceki modellere de taşıyarak bu yeni mobil yapay zeka deneyimiyle daha fazla Samsung kullanıcısının tanışabilmesini sağladı. Dünya genelinde halihazırda 100 milyon cihazda Galaxy AI kullanıldığı belirtilirken, Samsung Electronics’in hedefi dünya genelinde 200 milyon Galaxy AI kullanıcısına ulaşmak.

    Galaxy AI, günlük akıllı mobil cihaz deneyimine pratikliğiyle yeni bir soluk getiren, zamandan kazandıran, kullanıcıların yaratıcılığıyla ve hayal dünyasıyla birleştiğinde sıradışı deneyimlerin kapısını aralayan yepyeni bir dünya olarak tarif edilebilir. Geniş bir cihaz modeli yelpazesinde artık yerleşik olarak bulunan Galaxy AI’ın Circle to Search ve Web Asistanı, mobilde web ve arama motoru deneyimini daha kolay ve hızlı hale getiriyor. İş ortamında yaşamı kolaylaştıran Chat Asistanı, Ses Kaydı Asistanı, Not Asistanı gibi özellikleri bulunuyor. Sözlü Çevirmen ve Live Translate gibi yapay zekalı anlık çeviri özellikleri seyahatlerde karşımıza çıkan dil engeli gibi önemli bir sorunu ortadan kaldırıyor. Fotoğraf ve videolara yapay zeka dokunuşu getiren Yaratıcı Düzenleme, Düzenleme Önerisi, Foto Asistanı ve Anlık Ağır Çekim gibi yapay zeka özellikleri de fotoğraf ve videolara estetik ve profesyonel bir dokunuş sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN