Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobilandroidGalaxy S24 FE, Galaxy AI yetenekleri ile dikkat çekiyor

    Galaxy S24 FE, Galaxy AI yetenekleri ile dikkat çekiyor

    Samsung Electronics üst düzey mobil deneyimleri daha geniş bir kitleye taşımaya hazırlanan, Galaxy AI ekosisteminin en yeni üyesi Galaxy S24 FE’yi tanıttı. 

    Samsung Electronics, daha fazla kullanıcıya yeni nesil mobil deneyimler sunan Galaxy AI ekosisteminin en yeni üyesi Galaxy S24 FE’yi tanıttı. Yapay zeka tabanlı ProVisual Engine ve Galaxy AI’nin Foto Asistanı özelliklerinden güç alan Galaxy S24 FE, kullanıcıların daha yaratıcı olmasına imkan tanıyan gelişmiş kamera kurulumuna sahip. Galaxy S24 FE, 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekranı, uzun ömürlü 4.700 mAh pili ve güçlü Exynos 2400 serisi yonga setiyle hareket halindeyken oyun oynamak için ideal. İletişimi, üretkenliği ve yaratıcılığı geliştirme hedefiyle Galaxy S24 FE, güçlü Samsung Knox güvenlik özellikleriyle korunan üstün Galaxy AI araçları ve ekosistem bağlantı yeteneklerini ikonik tasarımda sunuyor.

    Samsung Electronics Kıdemli Başkan Yardımcısı, Akıllı Telefon Ar-Ge Ekibi Başkanı SeaYoung Lee, “Herkesin en yeni mobil inovasyonlarımızın tüm avantajlarından yararlanmasını istiyoruz. Galaxy AI, pek çok yeni deneyimle kullanıcıların daha iyi iletişim kurmasına, daha yaratıcı ve üretken olmasına yardımcı oluyor. Galaxy S24 FE, S24 serisinin güçlü performansını ve üstün Galaxy AI özelliklerini daha fazla kişiye ulaştıracak” dedi.

    Yapay zekalı kamera ve düzenleme araçları yaratıcılığın kapılarını aralıyor

    Herkesin çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekmesini kolaylaştıran Galaxy S24 FE’nin amiral gemisi kamera kurulumunda ikisi de optik görüntü sabitleme (OIS) ile desteklenen 3x optik yakınlaştırmalı 50MP geniş lens ve 8MP telefoto lensin yanı sıra 12MP ultra geniş lens ve 10MP selfie kamerası yer alıyor. Samsung’un görsel kaliteyi sıradışı boyutlara taşıyan yapay zeka odaklı dinamik kamera motoru ProVisual Engine, kamera sisteminin yeteneklerini ileri taşıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN