Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobilandroidSamsung, Galaxy serisi için iki yeni güvenlik güncellemesi duyurdu

    Samsung, Galaxy serisi için iki yeni güvenlik güncellemesi duyurdu

    Bildiğiniz üzere Samsung, yeni gizlilik ve güvenlik özelliklerini tablet ve akıllı telefonlarına getirmeye devam ediyor. Son dönemlerde Knox ve Secure Folder uygulamalarını sık sık güncelleyerek kullanıcıların gizliliğini koruyan Samsung, iki yeni güvenlik güncellemesi daha sunuyor.

    Samsung, güvenliği bir üst seviyeye taşıyor

    Samsung, akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için güvenlik ve gizlilik konusundaki çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Knox ve Güvenli Klasör gibi çığır açan özelliklerle adından söz ettiren teknoloji devi, şimdi de iki yeni güvenlik özelliğini kullanıcılarına sunuyor: Quick Share Özel Paylaşım ve Samsung Cloud Gelişmiş Veri Koruma…

    Quick Share Özel Paylaşım, kullanıcılara dosya paylaşımında benzersiz bir kontrol imkanı sağlıyor. Bu mod sayesinde, paylaşılan dosyaların kimlerin görebileceğini ve ne kadar süreyle erişilebilir olacağını belirlemeniz mümkün olacak.

    Maksimum 20 dosya ve 200MB’a kadar veri paylaşımına izin veren bu özellik, paylaşılan içeriğin yalnızca okunabilir olmasını sağlayacak.

    Samsung Cloud Gelişmiş Veri Koruma özelliği, kullanıcıların yedekleme ve senkronizasyon verilerini uçtan uca şifreleme ile koruyor. Bu yenilik, verilerin yalnızca kullanıcının kendi Samsung cihazında (akıllı telefon, tablet) çözülebileceği anlamına geliyor. Böylece, sunucuda depolanan veriler ele geçirilse bile, üçüncü şahıslar tarafından hiçbir şekilde verilere erişilemiyor.

    Bu yeni özellikler, Samsung’un dijital güvenlik alanında ne kadar titiz çalıştığını gösterse de, Quick Share Özel Paylaşım’ın yalnızca Samsung cihazları arasında çalışması ve belirli dosya formatlarıyla sınırlı olması, kullanım alanını bir miktar daraltacak. Buna rağmen, özellikle hassas bilgilerin paylaşımında kullanıcılara büyük bir avantaj sağlaması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN