Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürSıra dışı kablosuz kulaklık: NOTHING Ear (Stick)

    Sıra dışı kablosuz kulaklık: NOTHING Ear (Stick)

    Sunduğu performans beklenenin ötesinde olan ve sıra dışı tasarımıyla dikkatleri hemen üzerine çeken Nothing Ear (Stick) kablosuz kulaklığa gelin yakından bakalım.

    Nothing Ear (Stick), sıra dışı tasarımıyla hemen dikkatleri üzerine çeken bir kablosuz kulaklık. Dikey formatta bir kutuya sahip olan Nothing Ear (Stick), kolay taşınabiliyor ve cebe bile sığabiliyor.

    Müzik dinlerken berrak tınılar

    Farklı ve yenilikçi tasarıma sahip ürünlerle adından söz ettiren Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in bu ürünü, müzik dinlerken tüm tınıları berrak bir şekilde dinlemenizi sağlıyor.

    Müzik dinlemek, telefon görüşmeleri yapmak ve oyun oynamak için tercih edilebilecek bir ürün olan NOTHING Ear (Stick) bluetooth kulaklık, ergonomik tasarımıyla konforlu bir kullanım sunuyor.

    NOTHING Ear (Stick)
    NOTHING Ear (Stick)

    12.6 mm dinamik sürücü

    Birçok kulakiçi kulaklık 10 mm sürücülerle gelirken, NOTHING Ear (Stick) 12.6 mm dinamik özel sürücüyle çıtayı yukarı taşıyor. Güçlü ve net bir ses deneyimi sunan bu şık kulaklık, dip sesleri ve tiz performansıyla müzikten daha fazla keyif almanızı sağlıyor.

    Üç mikrofonla kaliteli görüşme

    Daha sağlıklı telefon görüşmeleri için NOTHING Ear (Stick) bluetooth kulaklıkta üç adet yüksek çözünürlüğe sahip mikrofon var. Bu kablosuz kulaklık, Clear Voice teknolojisi ve akıllı algoritmalarla çok daha net görüşmeler yapmanızı sağlıyor. Cihaz, arka plan gürültülerini analiz ediyor ve gideriyor. Böylelikle, çok daha net telefon görüşmeleri yapmanıza imkân sağlıyor.

    NOTHING Ear (Stick)
    NOTHING Ear (Stick)

    Oyunlarda düşük gecikme

    Bu sıra dışı kulaklık, Hızlı Eşleme özelliği ile geliyor. Bu sayede tüm Android ve iOS telefonlarla hızlı ve kolay bir şekilde eşleşiyor ve kısa sürede kullanıma hazır hale geliyor. Telefonlarında oyun oynamayı sevenler için bu üründe yeni bir teknoloji var. Oyun sırasında telefon otomatik olarak düşük gecikme moduna geçiyor. Bu da telefondaki görüntülerle sesin daha senkronize olması anlamına geliyor.

    Mobil uygulamayla ince ayar

    Daha iyi bir deneyim elde edebilmek için Nothing Ear (Stick) kablosuz kulaklıkta hareket kontrollerini özelleştirme imkânı var. Cihazda hızlı ayarlar özelliği var. Ayrıca Nothing X uygulaması üzerinden çok daha fazla ince ayar yapılabiliyor. Orta ve yüksek frekans ses seviyeleri ile ekolayzır ayarlarını tercihinize göre özelleştirebilirsiniz.

    Nothing Ear (Stick)
    Nothing X uygulaması

    Şarj kutusuyla 12 saat kullanım

    Nothing Ear (Stick), tek şarjla 7 saate kadar kullanım süresi vadediyor. Şarjınız azaldığında ve şarj etmek için fazla zamanınız yoksa, Ear (Stick), 10 dakikalık şarj ile yaklaşık 2 saat kullanım sağlayarak hayat kurtarıyor. Bu sıra dışı kulaklık, USB-C bağlantılı şarj kutusuyla birlikte 12 saat kullanım süresi sunuyor. Bu veriler, Nothing Ear (Stick) ile dışarıda bir gün geçirseniz bile şarj sorunu yaşamayacağınız anlamına geliyor.

    Toza, suya ve tere dayanıklı

    Dayanıklılık açısından yeterli korumaya sahip olan Nothing Ear (Stick), IP54 sertifikası sayesinde toza, suya ve terlemeye karşı sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Konfor odaklı geliştirilen ve ağırlığı sadece 4,4 gram Nothing Ear (Stick), kullanıcısını asla rahatsız etmiyor. Hatta varlığını bile bazen unutturacak kadar hafif ürün.

    MediaMarkt internet mağazasında satışa sunulan tüm bluetooth kulaklık modelleri için buradan bilgi alabilirsiniz. Eğer konuyla ilgili sorularınız olursa, aşağıdan yorum bırakarak bana ulaştırabilirsiniz. Şimdilik hoşça kalın.

    X’te (Eski adıyla Twitter) beni takip edin: https://x.com/melihbayramdede

    YouTube kanalıma abone olun: https://www.youtube.com/c/melihbayramdede


    MediaTrend’de yayınlanan diğer yazılarıma göz atmak ister misiniz?

    Bugüne kadar kullandığım en iyi web kamerası

    JBL Spinner Bluetooth Pikap ile tanışın

    Kablosuz klavye ve mouse seti önerileri

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN