Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    MobilandroidPOCO M6 Plus 5G, 108 MP kamerayla geliyor

    POCO M6 Plus 5G, 108 MP kamerayla geliyor

    Oldukça yakın bir dönemde resmen duyurulması beklenen POCO M6 Plus 5G için Geekbench sonuçları ortaya çıktı. Bu haber, POCO’nun kardeş modeli diyebileceğimiz Redmi 13 5G’nin bugün Hindistan’da piyasaya sürülmesinin ardından geldi.

    POCO M6 Plus 5G, bütçe dostu olacak

    Redmi 13 5G ve POCO M6 Plus 5G’nin benzer özelliklere sahip olması ve M6 Plus’ın bugün Geekbench’te görünmesi nedeniyle, POCO M6 Plus 5G’nin çok yakında tanıtılması bekleniyor.

    POCO M6 Plus 5G to launch soon in India, spotted on BIS certification  website: Here's what to expect | Mobile News

    Daha önce POCO M6 Plus 5G, Google Play Sertifikasyon listesinde de görülmüştü. Şimdi de aynı model numarasına sahip bir cihaz Geekbench’te ortaya çıktı ve bunun gerçekten POCO M6 Plus 5G olduğu doğrulanmış oldu.

    POCO M6 Plus 5G, Snapdragon 4 Gen 2 AE yonga setiyle piyasaya sürülecek. Geekbench sonuçlarına göre, telefon 6 GB RAM ile geliyor. Daha önce sızdırılan kamera özellikleri de yerinde duruyor denebilir: Buna göre cihaz, ana kamera olarak 108 MP Samsung S5KHM6 sensörüne ve ikincil kamera olarak 13 MP ultra geniş açılı bir kameraya sahip olacak.

    Bu bilgiler ışığında, POCO M6 Plus 5G’nin orta segment bir cihaz olarak konumlandırılacağı ve özellikle kamera yetenekleriyle öne çıkacağı anlaşılıyor. Sızdırılan özelliklerine bakılırsa, cihazın Redmi 13 5G ile benzerlikler göstermesi şaşırtıcı değil, nitekim POCO ve Redmi, Xiaomi‘nin alt markaları olarak sıklıkla benzer donanımları paylaşıyorlar.

    Telefonun resmi tanıtımının yakın zamanda yapılması bekleniyor. Cihazın fiyatına ve çıkış tarihine yönelik resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, önümüzdeki iki ay içerisinde piyasada olması ve fiyat-performans oranıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN