Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma Rehberi2023 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    2023 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    2023 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri ile yakınlaşın. Bu yıl en çok talep gören ve hayatınızda fark yaratacak ürünleri derledim.

    2023 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    Doğru seçilmiş teknolojik ürünler hayatımıza konfor ve değer katar. İnce eleyip sık dokuyan biri olarak 2023 yılında en çok talep gören ve günlük hayatınızda fark yaratacağını düşündüğüm teknolojik ürünleri sizin için derledim.

     

    TP-LINK Tapo C200 Kablosuz Kamera

    Güvenlik kameraları, evinizin veya ofisinizin ve hatta sevdiklerinizin güvende olduğundan emin olmanıza olanak sağlıyor. Küçük bütçelerle içinizi rahat ettirecek pek çok güvenlik kamerası bulunuyor.

    Güvenlik kameraları, kullanacağınız ortamın güvenliğini sağlayarak kontrolü size verir ve içinizi rahat ettirir. Ürünleri kullanacağınız mekanın büyüklüğü son derece önemlidir. Kamerayı koyacağınız yerdeki ışığın yoğunluğuna da dikkat etmenizi öneririm. Evinizde veya ofisinizde gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz TP-LINK Tapo C200 Kablosuz Kamera hakkındaki bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

     

     

    Geliştirilmiş 850 nm kızılötesi gece görüşü, düşük ışık koşullarında 30 ft’e kadar görsel mesafeye sahip otomatik renk değiştirme filtresini destekleyen bu kamerada istenmeyen ziyaretçileri korkutmak için ışık ve ses efektleri kullanılmış. Fotoğraf makinesi özelliği ile evde hareket algıladığında bildirim gören TP-LINK Tapo C200 Kablosuz Kamera, Full HD 1080p gece görüşlü çözünürlüğü 128GB Micro SD desteği ve düşük ışık koşullarında 30 ft’e kadar görsel mesafeye sahip otomatik renk değiştirme filtresini desteklemesiyle de öne çıkıyor. 128GB Micro SD desteği bulunan cihaz, ücretsiz tapo kamera uygulaması ile ihtiyacınız olan her şeyi parmaklarınızın ucuna getiriyor.

     

    Tecno Watch 1 Akıllı Saat

     

    Akıllı saat arayışında olanlar için, tam bir fiyat performans ürünü olan TECNO Watch 1 akıllı saat, 1 haftaya kadar kullanım ömrü sunan güçlü pili, bluetooth V5.0 bağlantı seçeneği, anında bağlantı sunması ve benzeri birçok özelliği ile ön plana çıkıyor. Yüksek hassasiyete sahip sıcaklık sensörü ve yapay zeka algoritmalarıyla TECNO Watch 1, vücudunuzun ne kadar sıcak olduğunu gerçek zamanlı ölçerek, vücut sıcaklığınız 37,5 derecenin üzerine çıktığında sizi anında uyarıyor. Bununla da kalmayıp, mıknatıslı şarj yöntemi, enerji tasarruflu yapısı ve yüksek hassasiyetteki kalp atış hızı sensörüyle kalp ritminizdeki değişiklikleri rahat biçimde takip etmenize olanak tanıyor. Üstelik sadece kalp ritminizi değil, kan basıncı ve kandaki oksijen değerinizi de bu saatle ölçmenizi mümkün kılıyor.

     

    ELECTROLUX Pure C9 Toz Torbasız Süpürge

     

    ELECTROLUX’un en güçlü ve en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi olarak lanse edilen Pure C9, yakın zaman önce satın aldığım ve hem çekim gücü hem de aksesuar çeşitliliği ile gönlümü kazanan bir süpürge oldu.

    PureFlow Silent sistemi ile daha sessiz bir temizlik vaadeden süpürge, en yüksek güç kademesinde 72dB(A) ses seviyesi ile çalışıyor. Yedi aşamalı filtreleme sistemi kullanılan süpürge, gelişmiş mikro toz filtrelemesi sağlarken, evinize yalnızca temiz hava salınımını garanti ediyor. Bu özellik özellikle alerji gibi rahatsızlıkları olan aileler için çok önemli. Filtreleme sisteminin bir diğer avantajı ise süpürme işlemini çok daha kısa sürede tamamlamanızı sağlaması ile ilgili. Uzaktan kumandası bulunan ve çeşitli güç düzeylerini süpürgenin tutma kolu üzerinden ayarlayabildiğiniz Pure C9, cihazın gövdesine eğilmeyi ortadan kaldırarak benzersiz bir süpürme deneyimi yaşatıyor. Örneğin parke zeminlerde süpürgenizin gücünü “-“ tuşuna basarak düşürüp, halı türü zeminlerde daha yüksek güçte çalıştırabilirsiniz.

    ELECTROLUX süpürgelerde en sevdiğim özelliklerden olan kolay temizlik ve uzun elektrik kablosu Pure C9’da da korunmuş. Süpürgede kullanılan 12 metrelik elektrik kablosu, ev içerisinde büyük manevra kabiliyetini mümkün kılıyor. Özellikle evi büyük olan ve priz değiştirerek vakit kaybetmek istemeyenler için önemli bir özellik bu. Kolay temizlik konusunda ELECTROLUX’ün tasarımlarının benzersiz olduğunu düşünüyorum.

     

    BRAUN BFD104BE2 Scan & Clean Hava Temizleyici

    Doğru seçilmiş, ev koşullarınıza ve cebinize uygun bir hava temizleme cihazının günlük hayatınızda fark yaratacağını, şehir hayatının getirdiği kirli havayı evinizden uzak tutarak yaşam kalitenizi artıracağını düşünüyorum. Akıllı bir cihaz olmasının yanında, yıkanabilir filtreleri ve geniş alanların bile havasını temizleyen özellikleri bulunan BRAUN BFD104BE2 Scan & Clean Hava Temizleme cihazını öneriyorum. Benim gibi eviniz büyük ve odalarınız geniş ise fiyat performans ürünü olan bu akıllı cihazdan çok memnun kalacağınızı şimdiden söyleyebilirim.

    129 m2’ye kadar alanı olan yatak odaları, ofisler, sınıflar, mutfaklar için kullanabileceğiniz BRAUN Hava Temizleyici, patentli yıkanabilir filtreleri sayesinde ekonomik olarak havanızı temizliyor. Eco ifD filtresi ile bu tür cihazlar için önemli bir sorun olan filtre tedariği sıkıntısını ortadan kaldıran cihaz, alerji ve saman nezlesi şikayeti olanların yaşam kalitesini artırıyor.

    11.3 Kilogram ağırlığı ile odalar arasında rahatça dolaştırabileceğiniz cihazın tüm kontrollerini dokunmatik olarak yapabiliyorsunuz. 129 m2’ye kadar olan ortamlara saatte 315 metreküp temiz hava sağlayan, akıllı modu sayesinde solduğunuz havayı hep temiz kılan cihaz, temizlenmiş havayı odanızın her köşesine ulaşacak şekilde dağıtıyor.

     

    Apple Watch 8

    Zindelik ve daha sağlıklı bir yaşam için çabaladığımız yolculuğumuzda en büyük yardımcılardan birini akıllı saatler oluşturuyor. Kandaki oksijen, elektrokardiyografiye benzer EKG sonuçları ve uyku takibini de mümkün kılan Apple Watch, adeta bir yaşam koçu gibi hep yanınızda olduğunu hissettiriyor.

     

    Zamanla daha çok sevdiğim ve bileğimin vazgeçilmezi olan Apple Watch 8, hem tüm hareket ve aktivitelerimi ölçüyor hem de sağlığım ile ilgili bilgileri saklıyor. Kalp Atış Hızı Bölgeleri, Güç ve Yükseklik gibi gelişmiş ölçümlerden yararlanarak antrenman yapmamı ve tempomu ayarlamamı mümkün kılıyor. Akıllı saatim, çoklu spor özelliği ile antremanlar arası geçiş yapmamı da kolaylaştırıyor…

    Zindeliğe ve daha sağlıklı olmaya uzanan yolculuğunuzda akıllı saatlerden güç alabilirsiniz. Apple Watch 8 için Sağlık Uygulamaları önerilerimi aşağıdaki makalemde bulabilirsiniz.

    Apple Watch 8 için Sağlık uygulamaları

     

     

    WIKY Watch 4S Akıllı Çocuk Saati 

     

    Tıpkı yetişkinler gibi çocuklarınız için kullanabileceğiniz pek çok akıllı saat modeli var. Çocukların rahatlıkla kullanabilmesi için kullanım pratikliğine sahip olan ve özel olarak tasarlanan bu cihazlar 4G, 4.5Gi Wi-Fi ve bluetooth ayrıcalıklarının bu ürünlere entegre edilmesi ile kazandıkları fonksiyonlarla öne çıkıyorlar.

    Wiky Watch 4S Akıllı Çocuk saati sayesinde; çocuğunuzla okul, park, servis gibi yanınızda olmadığı durumlarda görüntülü arama sayesinde daha kontrollü şekilde iletişim kurabilirsiniz.

    Acil arama butonu, görüntülü görüşme, uzaktan görüntülü arama, mesajlaşma, anlık konum takibi yapabilme özelliği bulunan bu akıllı saat ile rehber belirleyebilir, SOS alarmı kurabilirsiniz.

    512 MB bellek kapasitesi olan, 240 piksel çözünürlüğü bulunan, 3.5 cm ekran kullanan bu akıllı saat, 55.5 gram ağırlığında ve silikon kayışı ile birlikte geliyor. Lityum batarya kullanan saat, iki saatte tam şarj oluyor.

     

    TINECO Floor One S3 Akıllı Islak & Kuru Kablosuz Dikey Süpürge

     

    TINECO’nun sert zemin ile uyumlu çalışan bu süpürgesi 0.6 litrelik su haznesiyle, kirleri algılamayı ve zeminleri tek bir akıllı adımda tamamen temizlemeyi mümkün hale getiriyor.  Emiş gücünü ve su akışını otomatik olarak ayarlamak için TINECO’nun yenilikçi iLoop™ akıllı sensörünü kullanan cihaz, 210 W çekiş, 30 W emiş gücü ile son derece sessiz çalışıyor.

    Kirleri geleneksel paspaslardan çok daha iyi temizleyen, ardında kuru ve üzerinde hiçbir iz olmayan zeminler bırakan güçlü bir fırça silindirine sahip olan süpürge, 35 dakikaya kadar kablosuz kullanılabiliyor. Kullanıcı dostu yapay zekâ ile güçlendirilen TINECO FLOOR ONE S3, geleneksel işlevleri olan bir cihazdan tam anlamıyla akıllı bir cihaza dönüştürülmüş. FLOOR ONE S3 zorlu ve inatçı kirleri geleneksel paspaslardan çok daha iyi temizleyen güçlü bir fırça silindirine sahip. Emiş gücünü ve su akışını otomatik olarak ayarlayarak ardında kuru ve üzerinde hiçbir iz olmayan zeminleri mümkün kılıyor.

    Cihazın öne çıkan özellikleri arasında:

    • Akıllı Vakum ve Yıkama Sistemi
    • Hepsi Bir Arada LED Ekran
    • Akıllı Pil ve Gürültü Optimizasyon Sistemi
    • Çok Aşamalı Kendi Kendini Temizleme Sistemi
    • Uygulama Entegrasyonu ve Sesli Asistan
    • Kablosuz Kullanım ve Üstün Manevra Kabiliyeti
    • Çok İşlevli Bağlantı İstasyonu

    yer alıyor.

     

    JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör

     

    Malum kullandığımız teknolojik cihazlara gözümüz gibi bakıyoruz. Pili yarı yolda bırakır mı, su ile temas ederse zarar görür mü diye endişeleniyoruz. İçinizi rahat ettirecek ve tüm yıl elinizden düşürmeyeceğinizi düşündüğüm JBL Go 3 Bluetooth Hoparlör‘ü de listeme ekliyorum.

    Bluetooth 5.1 ve USB-C bağlantıları bulunan su geçirmez hoparlör, minik boyutuna rağmen şaşırtıcı derecede güçlü ses veriyor. 8.75 cm x 7.5 cm x 4.13 cm boyutu ve 200 gram ağırlığı ile bagajınızda yer kaplamayan hoparlör, IP67 seviyesinde suya ve toza dayanıklı. Toplam 5 saat oynatma süresi ile de ideal kullanım sunan cihaz, günlük hayatınızda fark yaratacak kadar kullanışlı.

     

    Philips Airfryer 7000 Serisi / XXL Connected

    Mutfaklarımızın vazgeçilmezi haline gelen Philips Airfryer’lar, sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmanın yeni yolunu sunuyor. Bu hayatı kolaylaştıran cihazlar, az yağ veya hiç yağ kullanmadan sadece sıcak hava ile yemeklerinizi pişirmenize olanak tanır ve mutfakta devrim yaratıyor.

    Philips Airfryer 7000 Serisi / XXL Connected, akıllı pişirme programları sayesinde yemekleri istediğiniz gibi pişiriyor. Yüksek, düşük ve dinamik hava akışı seçenekleri, yemeğinizin içini lezzetli ve dışını çıtır yapmanıza olanak tanıyor. Philips’in otomatik pişirme programları, yemek yapma sürecini daha da kolaylaştırıyor. Bu programlar, aceleyle yemek yaparken stresten kurtulmanıza yardımcı oluyor. Airfryer ile birlikte gelen NutriU uygulaması, yemek pişirme deneyiminizi zenginleştiriyor. Ücretsiz indirilebilen NutriU uygulaması, Airfryer Combi’nizi ne kadar çok kullanırsanız, tercihlerinize uygun tarifler önerme yeteneğini geliştiriyor.

     

    Philips Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere

    Philips elektrikli akıllı düdüklü tencere, zamanından ve lezzetinden ödün vermek istemeyenler için mükemmel bir yardımcı. All-in-One Cooker olarak da adlandırılan bu cihaz, basınçlı pişirme, yavaş pişirme, kavurma ve buharla pişirme gibi çeşitli pişirme yöntemlerini tek bir tencerede birleştirerek yemek yapma sürecini kolaylaştırıyor.

    Bu akıllı düdüklü tencere ile 35’ten fazla ön ayarlı menüye tek düğme dokunuşu ile erişebilirsiniz. Philips’in sunduğu 18 güvenlik koruma sistemiyle donatılan bu cihaz, pişirme sürecindeki olası kazaları minimuma indirerek mutfakta güvenli bir ortam sağlıyor. Hızlı Basınç Çıkış Teknolojisi, yemeklerinizi rekor sürede basınç altında pişirirken, otomatik basınç azaltma özelliği sayesinde yemek sonrası güvenliğinizi de garanti altına alıyor. Philips All-in-One Cooker kullanımı sessiz, hızlı ve pratik. Menü kullanımı ilk başta karmaşık görünse de alıştıkça kullanımı son derece kolay ve fonksiyonel. 6 aşama üzerinden kullanabileceğiniz tencerenin, yanıp sönen ışıkları sayesinde yönergeleri takip etmek çok kolay. Güvenlik nedeniyle tercih edilebilecek bu cihaz, yemekleri buhar ve basınç altında başarıyla pişirirken, başında bekleme veya su oranını ayarlama gibi ihtiyaçları ortadan kaldırıyor.

    Philips elektrikli akıllı düdüklü tencere hem zaman kazandıran hem de mutfakta harikalar yaratan bir inovasyon olarak karşımıza çıkıyor. iF Tasarım Ödülü’ne layık görülen estetik bir tasarıma sahip akıllı düdüklü tencere hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki makalemi okuyabilirsiniz.

    Philips Elektrikli Akıllı Düdüklü Tencere ile Tanışın

     

    LG Soundbar S95QR

    LG Soundbar S95QR
    LG Soundbar S95QR

     

    İyi bir ses deneyimi için önerdiğim LG Soundbar S95QR, evimize giren en yeni teknolojik harikaların başında geliyor. Siz de ses konusunda benim gibi seçici ve özenliyseniz, iyi bir ses deneyimi yaşamak isterseniz LG Soundbar S95QR ‘a bir şans vermenizi öneririm. Bu Soundbar’ın  140 – 165 ekran LG TV’ler için uyumlu olduğu da aklınızda bulunsun.

    LG TV’nizin performansını artırmak için özel olarak tasarlanmış LG Soundbar S95QR, sesin her ayrıntısını hissetmenizi sağlayacak şekilde geliştirilmiş. Ses deneyiminizi en üst seviyeye çıkarmak için tasarlanan bu cihaz, 140 – 165 ekran LG TV’lerle mükemmel uyum sağlıyor. FLAC, WAV, AAC, OGG, MP3 gibi birçok formatı destekleyen Soundbar, 1200 x 63 x 135 ölçülerindeki ana ünite ve 159 x 223 x 142 ölçülerinde iki adet arka hoparlörle birlikte geliyor.

    MT8532 ana çip kullanan cihazda, Subwoofer için koyu gri renk tercih edilmiş. Toplamda 25,3 kg ağırlığa sahip olan Soundbar, Alexa, Spotify, Apple ve Google ile entegre çalışabiliyor.

    AI Mekan Kalibrasyonu ve AI Sound Pro gibi özelliklerle donatılan ses sisteminde Meridian Ses Teknolojisi kullanılmış. LG Soundbar S95QR, LG TV’nizle kolayca eşleştirilip, kurulabiliyor.

     

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

    Geçtiğimiz yıl da evimde kullandığım ve 2022 yılının en çok talep gören teknolojik ürünlerini derlemiştim. Günlük hayatınızda fark yaratacağını düşündüğüm bu ürünleri hatırlamak isterseniz, aşağıdaki makalemi okuyabilirsiniz.

    2022 Yılının En Çok Talep Gören Teknolojik Ürünleri

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN