Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel2023 Yılının Akılda Kalan Telefonları Hangileri?

    2023 Yılının Akılda Kalan Telefonları Hangileri?

    2023 Yılı nihayet sona erdi ve yeni yıl ile birlikte de yeni umutlar bizleri bekliyor. Geçtiğimiz yıl ülkemiz için çok zor bir yıldı ama her şey geride kaldı ve dediğimiz gibi geleceğe daha da umutla bakıyoruz. 2024 Yılının gelmesi ile birlikte yeni yeni telefonlar ortaya çıkmaya başladı. Biz bugün 2023 Yılının Akılda Kalan Telefonları ile ilgili bir içerik hazırlamak istedik.

    Açıkçasını söylemek gerekirse 2023 yılında oldukça iddialı ürünler pazara sunuldu ama biz marka marka telefonları bir araya getirdik. 2023 Yılının en iyi telefonu diye bir şey açıkçası yok. Zira her telefonun kendine özgü güçlü yanları var. 2023 Yılına damga vuran telefonlardan birisi takdir edersiniz ki; iPhone 15 Pro Max oldu diyebiliriz. Bununla birlikte Huawei’nin yeni telefonu Mate 60 Pro modeli dünyada ilk kez Amerikan teknolojileri olmadan üretilen 5G modem ile gelerek büyük bir değişim de ortaya koydu. Bununla birlikte Xiaomi yine Xiaomi 13 serisi ve 13T serisi ile büyük bir inovaasyon ortaya koyarken özellikle MediaMarkt mağazalarında da büyük satış rakamlarına ulaşan Redmi 12 modeli ile de büyük ses getirdi. Vivo markasına baktığımızda ise yine amiral gemisi seviyesindeki V29 ile süper orta segment pazarında iddialı bir noktadayken özellikle orta segment telefonlara 2 yıl Android ve 3 yıl da güvenlik güncelleme sözü gençler tarafından oldukça sevildi.

    Biz de tüm bunları bir araya getirdik ve bir video ile de Volkan MANAV karşınızda olacak. Gelin birlikte 2023 yılında neler olmuş şöyle bir bakalım…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN