Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım2021 yılının en iyi ve en kötü tasarıma sahip telefonları

    2021 yılının en iyi ve en kötü tasarıma sahip telefonları

    Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu alacakları cihazlardaki özellikleri dikkate alıyor olsa da büyük bir çoğunluk için ‘tasarım’ da önemli. AndroidAuthority tarafından gerçekleştirilen bir anket ile tasarımsal olarak 2021 yılının en dikkat çeken telefonları belli oldu.

    2021 yılının en dikkat çeken telefonları şaşırtıyor

    Bir akıllı telefonun güzel tasarıma sahip olup olmadığı çok öznel görüşlere dayanıyor olsa da genel anlamda yapılan yorumlar cihazların tasarımı hakkında olumlu ya da olumsuz çıkarım yapmayı sağlıyor. AndroidAuthority tarafından birkaç gün önce gerçekleştirilen bir ankette ise Android ve iOS cihazlar kıyasıya yarıştı. Okuyucuların verdiği oylarlarla telefonların tasarımlarının beğenilip beğenilmediği de ortaya çıktı.

    Tasarımı en beğenilen akıllı telefonlar için 3 binin üzerinde oy kullanıldı. Bu verilen oylara göre 2021 yılının en dikkat çeken telefonu Pixel 6 serisi oldu. Yüzde 45 oranında tasarımıyla etkileyen cihazın ardından en çok Samsung Galaxy S21, Oppo Find X3 Pro ve Realme GT’nin oy aldığını görüyoruz.

    2021 yılının en dikkat çeken telefonları

    Diğer akıllı telefonlarla kıyaslandığında farklı bir tasarımsal çizgiden ilerleyen Google, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro ile oldukça beğenildi. Telefon serisinin özellikleriyle de öne çıktığını söylemeden geçmeyelim. Samsung da Galaxy S21 ile özellikle Android tarafı seçenlerin gözdesi oldu.

    2021 yılının en dikkat çeken telefonları
    Motorola Edge 2021

    2021 yılının tasarımıyla etkileyemeyen telefonların başında iPhone 13 geliyor. Kullanıcıların oylarıyla yüzde 45 oranında kötü bir tasarıma sahip olduğu düşünülen telefon aynı zamanda sıradan/sıkıcı olarak da görüldü. iPhone 13 serisini Honor 50, Realme 8 Pro, Motorola Edge 2021 takip ediyor.

    Yine belirtmeden geçmeyelim ki yukarıdaki liste ankete katılan kullanıcıların tercihleri bu sebeple başka veriler başka sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir

    2021 yılına damgasını vuran akıllı telefonlar

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN