Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerMobilPUBG MOBILE 2.2 güncellemesi oyuna birçok yenilik getiriyor

    PUBG MOBILE 2.2 güncellemesi oyuna birçok yenilik getiriyor

    PUBG MOBILE 2.2 güncellemesi ile oyuna tropik harita Nusa, yeni bir oyun modu, Erangel güncellemeleri ve birçok yeni içerik ekleniyor.

    PUBG MOBILE, 2.2 güncellemesi yayınlandı. Oyuncular, bu güncellemeyle gelen yeni Nusa haritasında tropik bölgeleri keşfederken, güncellenmiş Erangel haritasındaki yeni yerler arasında savaşabilecek. Oyun severler heyecan veren yeni oyun modu Ön Cephe’yi deneyimlerken, Döngü 3 Sezon 8 ve Royale Pass Ay 15’in bir parçası olarak bir dizi yeni kozmetik ürününün kilidini açıp kullanabilecekler.

    2.2 sürümüyle oyuncular eğlence, keşif ve savaş için yepyeni bir harita olan Nusa ile tanışacak. Nusa, tropik bölgelerde yer alan yeni 1×1 km’lik turistik bir ada haritası. Küçük bir harita olduğu için maçlar Erangel veya Livik gibi haritalara göre çok daha hızlı tamamlanıyor ve bu da oyunun tempolu ve daha heyecanlı kılıyor. Nusa,  her ne kadar silahlı çatışmalara ev sahipliği yapsa da görülecek bir çok güzel yere ve manzaraya sahip bir ada. Bir sonraki silahlı çatışmaya hazırlanan oyuncular, kısa da olsa durup bu güzelliklerin keyfini çıkarabilir.

    Nusa ayrıca, erken elenen oyuncuların hayatta kalan takım arkadaşları varsa maça yeniden katılmalarını sağlayan yeni Süper Çağrı mekaniğini de oyuna ekliyor. Tek başına oynayanlar ise otomatik olarak yeniden doğuyor.

    Yeni harita, alana yayılmış hava hattı, çok katlı Telepak Town Apartmanı’ndaki bir asansöre kadar hızlı bir şekilde dolaşmanın bir dizi yeni yolunu içeriyor. Nusa ayrıca Taktik Arbalet ve NS2000 Pompalı Tüfek gibi yeni silahlarla da geliyor. Oyuncular ek olarak olağanüstü dengeye sahip iki kişilik çevik bir araç olan yeni ATV ile yolculuk edebilecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN