Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımZoom for Home cihazları arasına yeni akıllı ekranlar eklendi

    Zoom for Home cihazları arasına yeni akıllı ekranlar eklendi

    Video iletişim platformu Zoom Video Communications, Zoom for Home çözümleri arasına, Amazon, Facebook ve Google gibi platformların cihazlarının katıldığını duyurdu.

    Amazon Echo Show, Facebook Portal ve Google Nest Hub Max gibi cihazlara Zoom eklenmesi, kullanıcıların arkadaşları, aileleri ve şimdi de çalışma arkadaşlarıyla daha kolay bağlantı kurmalarını sağlayarak, video destekli ortak çalışma ile daha ‘akıllı çalışabilmeyi’, daha sıkı ilişkiler kurmayı ve yüz yüze görüşme yapmayı olanaklı hale getiriyor. Zoom for Home çözümlerinin bir parçası olan Zoom Toplantı kullanıcıları, bu akıllı ekranlarda Zoom Toplantılar için HD ses ve görüntü ile entegre takvimlerini kullanabilecek:

    • Portal için Zoom: Eylül ayında piyasaya çıkacak olan Portal için Zoom ile müşteriler, eve dahil olan bir cihazı kullanarak, tek tuşla yüz yüze iletişim ve dijital beyaz tahta uygulamalarına katılabilecek.
    • Amazon Echo Show için Zoom: Alexa müşterileri de yakında Zoom video konferanslara, seçili Echo Show cihazlarıyla katılabilecekler. Echo Show için Zoom ile müşteriler, sadece “Alexa, Zoom toplantıma katıl” gibi komutlar vererek yüksek kalitede toplantı deneyimine erişebilecekler.
    • Google Nest Hub Max için Zoom: Google Nest Hub Max için Zoom, doğal yüksek çözünürlüklü Zoom video görüşmelerini geliştirerek, bu cihaza taşıyacak. Google Takvim ve Google Asistan ile tam entegre olan cihaz sayesinde, müşteriler “Hey Google, toplantıma katıl” gibi komutlarla eller serbest kontrolün keyfini çıkartabilecekler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN