Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürYoutube’da 10 milyar izlenmeyi geçen ilk video: Baby Shark

    Youtube’da 10 milyar izlenmeyi geçen ilk video: Baby Shark

    2 sene önce YouTube’da en çok izlenen video olan Baby Shark, yeni bir rekor kırdı ve YouTube’da 10 milyar izlenmeyi geçen ilk video oldu.

    YouTube’da çocuklar için hazırlanan içerikleriyle tanınan Pinkfong şirketi, bu konuda en büyük kanallardan birisi durumunda. 2016 yılında yayınladıkları Baby Shark videosu da, bu popülerliklerini artıran en önemli sebeplerden birisi. Bu 2 dakikalık video, sadece dört yılda YouTube’da en çok izlenen video olma özelliği kazandı.

    2020 yılında, YouTube’da en çok izlenen video hepimizin de defalarca denk geldiği Despacito idi. Pinkfong kanalının yayınladığı Baby Shark, hem Despacito’yu geçerek en çok izlenen videolarda birinci sıraya yerleşti, hem de kırılması çok güç bir rekor olan 10 milyar izlenme sınırını aştı.

    Baby Shark ayrıca aldığı tam 32 milyonluk beğeni sayısıyla bu konuda da inanılmaz bir rekora sahip. Son yıllarda çocukların YouTube’da oldukça fazla vakit geçirmesiyle birlikte, çocuklara yönelik içeriklerin sayısı ve izlenmeleri de oldukça artmış durumda. O nedenle çocukların oldukça sevdiği bu şarkı, daha da çok izlenecek gibi duruyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN