Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelYılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri

    Yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri

    2017’yi geride bırakmamıza çok az bir zaman kaldı. Yeni bir yılı nasıl karşılayacağınız ile ilgili planları da yavaştan konuşmaya başladınız. En güzel programlardan biri evinizde ailenizle yeni yılı karşılamak olabilir. Güzel bir sofra kurmak için yapacağınız hazırlıkta sizlere yardımcı olacak birkaç mutfak aleti önerelim. Şimdi yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri için önerilerimize kulak verme zamanı…

    yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri

    Yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri

    Tbt olarak adlandırdığımız ‘throw back thursday’ aslında yarın ama biz bugünden sizlerle biraz nostalji yapalım. Eskileri özlemle andığımız zamanlardan biri uzun sohbetlerin yapıldığı, şahane sofraların kurulduğu, yıla veda edilen ve yeni yılın ilk saniyelerinin aile ile birlikte beklendiği birliktelikler değil mi? Ailenin hanımları yemek organizasyonlarını günler öncesinden yapar, çocuklar yeni bir yılı karşılamanın heyecanı ile o günü bekler ve ailenin büyükleri de bu özel akşama ev sahipliği yapardı. Bugün bu geleneği hâlâ devam ettiren aileler var tabii ki. Eğer siz de bu geleneği devam ettiriyorsanız, biz de bu güzel aile ortamına eşlik edecek yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetlerini hazırlamanız için sizlere yardımcı olacak birkaç ürün önermek istiyoruz.

     

    Sert cisimleri kolaylıkla doğrayın

    Yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri için hazırlayacağınız yemeklerde en çok kullanacağınız mutfak aletlerinin başında doğrayıcılar geliyor. Pek çok sebze ve meyveyi hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirmenize olanak sağlayan doğrayıcılar arasında Fakir’in Trex Dual Cam Doğrayıcı modelini önermek istiyoruz. Trex Dual cam hazneli doğrayıcı 500 ml kapasitesi ve çıkarılabilen 2 adet paslanmaz çelik bıçağıyla sert cisimleri kolaylıkla doğramaya yarıyor. 2 hız ayarının yanı sıra emniyet sistemiyle pratik ve güvenli kullanım sağlıyor.

    Fakir Trex Dual Cam Doğrayıcı ürününü satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

     

    Mutfakta harikalar yaratın

    Yemek yaparken size yardımcı olabilecek en ideal ürünlerden bir diğeri de mutfak robotları. Siemens Ev Aletleri’nin FQ.1 serisi mutfak robotları, mutfakta uğraş ve zaman gerektiren tüm işlerin üstesinden gelerek yemek yapmayı keyifli hale getiriyor. Çırpma, kesme, karıştırma, doğrama, yoğurma, dilimleme, püre yapma dahil 45’in üzerinde farklı fonksiyon sunan Siemens FQ.1 mutfak robotları, sofralarda lezzet şöleni yaşatıyor. Ayrıca 1250 Watt’lık güçlü performansı ile dikkat çeken FQ.1 serisi, dalgalı kesme bıçağı waveCut ile hem sert hem de yumuşak yiyecekleri kolay ve hassas bir şekilde doğruyor. Yüksek hız gerektiren parçalamalar için anlık çalıştırma fonksiyonunun yanı sıra buz kırma gibi aralıklı çalıştırma gerektiren işler için de özel bir fonksiyon bulunuyor. Yani pek çok işlemi yapabilen bu ürün ile mutfaktaki işlerinizin oldukça rahatlayacağınızı söylemek mümkün.

     

    200 tariflik yemek kitabı

    Yeni yıl sofranızı hazırlarken size yardımcı olacak en güzel ürünlerden biri Thermomix. 12 mutfak aletinin yaptığı işi yapabilen çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix, gıdaları besin değerlerini kaybetmeden doğruyor, karıştırıyor, yoğuruyor ve pişiriyor. Sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmenize yardımcı olan bu ürün ile yüzlerce yemek tarifine tek tuşla ulaşabilirsiniz. Güzel pişirebilir miyim endişesi yaşamadan birçok iddialı tarifi Thermomix’in rehberli pişirme fonksiyonu ile korkusuzca deneyip, sevdiklerinize kusursuz sofralar hazırlayabilirsiniz. Yılbaşı sofralarının eşsiz lezzetleri olmaya aday yemekler hazırlayacağınız sofrada sevdiklerinizin tadı damaklarında kalacak. Göz dolduran ana yemek alternatifleri arıyorsanız, 200 tarifin yer aldığı Thermomix Yemek Kitabı, bu özel gecede sofranızı harika yemeklerle donatmanızda size yardımcı olacak.

     

    Sıcak bir çay iyi gider

    Yılbaşı sofralarının eşsiz lezzeti yemekler bittiğinde sofradan kalkılır, yılbaşı programlarını izlemek için televizyon karşısına geçilir ve bu ana en güzel sıcacık bir çay eşlik eder. Arzum’un Çaycı Klasik Çay Robotu, 1,8 litrelik komple paslanmaz çelik gövdesi ile kalabalık ortamlarda da sizi çaysız bırakmıyor. Ürün, kablosuz kullanım özelliği ve 360 derece dönebilen ergonomik yapısı sayesinde sağ ve sol elle kullanılabiliyor. Sıcak tutma modu sayesinde enerji tasarrufu sağlayan çay makinesi aynı zamanda çift kullanımlı kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarak da kullanılabiliyor.

    Arzum Çaycı Klasik Çay Robotu ürününü satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN