Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYerli üretim ilk kavisli 4K TV!

    Yerli üretim ilk kavisli 4K TV!

    vestel-kavisli-4k Vestel, Türkiye’nin yerli üretim ilk kavisli 4K çözünürlüklü TV’sini duyurdu. Türk teknoloji şirketinin TV modeli, aynı zamanda 3 boyutlu görüntü özelliğine de sahip.

    Yerli üretim kavisli TV, Vestel 4K 3D Kavisli LED TV tam adı ile gelirken fiyatı da 5.499 TL olarak belirlendi. Yerli üretim adına önemli bir kilometer taşı olan TV modelinin diğer teknoloji özellikleri de piyasadaki 4K çözünürlüklü curved-kavisli TV modelleri ile rekabete açık dikkat görünüyor.

    Vestel’in 55 inçlik yeni televizyonu, hem kavisli yapısı, hem 4K hem de 3D özellikleriyle görüntüleri çok daha gerçekçi bir şekilde sunarken, kavisli ekranıyla görüntünün her noktasına ulaşabilmeyi sağlıyor.

    vestel-kavisli-4kUHD çözünürlüğüyle çok daha gerçekçi bir görüntü sunan Vestel 4K 3D Kavisli LED TV ile birlikte hediye edilen 3D aktif gözlükler, 3D etkisini daha da artırıyor.

    Vestel 4K 3D Kavisli LED TV kullanıcıları Akıllı Kumanda özelliği ile kumandaya gerek kalmadan televizyonlarını Vestel Smart Tablet ile yönetebiliyor.

    Elektronik Program Rehberi, TV rehberine Smart Center üzerinden ulaşılarak istenilen program için hatırlatma oluşturulmasına, sosyal medyada programlar hakkında yapılan yorumların okunmasına ve paylaşım yapılabilmesine olanak sağlıyor.

    vestel-kavisli-4kVestel 4K Kavisli LED TV teknik özellikler

    4K ULTRA HD( 3840x 2160)

    Kavisli-Curved TV-( Yarı çap 4 m)

    3D SMART(Aktif 4 gözlük)

    Dahili Wifi

    Yüksek Ses Gücü( 2×12,5 w+12 w subwoofer)

    Bluetooth

    SMR 1000 HZ

    Dahili Karasal Dijital Alıcı

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN