Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelYeni WhatsApp güncellemesi ile gelecek özellikler

    Yeni WhatsApp güncellemesi ile gelecek özellikler

    WhatsApp her ne kadar güvenlik sorunları teşkil ettiği gerekçesiyle kullanıcılar tarafından eleştirilip silinse de yine de milyarlık kullanıcıya sahip. WhatsApp özellikle Asya ülkelerindeki kullanıcılar arasında popülerliğini hızla artırıyor. WhatsApp güncellemeler tarafında ise elini hiçte korkak alıştırmıyor.

    WhatsApp güncellemesi ile gelen/gelecek özellikler

    Öncelikle WhatsApp sesli mesaj/ sesli not özelliği ile metin yerine sesli mesaj göndermeyi tercih eden kullanıcılar arasında popülerlik kazandı. Bu özellik şu anda uygulamanın beta sürümünde sunuluyor olsa da yakında daha fazla kişiye sunulacak.

    Diğer yandan bir kişi bir seferde çok sayıda sesli not almışsa, oynatma hızı ayarı, kullanıcının fazladan zaman kaybetmeden tüm ses kayıtlarını kolayca dinlemesini sağlıyor. WABetaInfo’nun bildirdiği kadarıyla WhatsApp sonunda,  Android beta kullanıcılarına sesli mesajları farklı hız seçeneklerinde dinleme olanağı sağlıyor.

    WhatsApp görüntülü grup sohbetleri

    Sesli not dinlemeyle daha fazla vakit geçirmek istemeyenler için daha hızlı dinleme yapmak mümkün hale geliyor. 1x/1.5x/2x seçenekleri sunuluyor. Düğmelere basarak bu özelliği aktif eden ve bu seçenekler arasında tercih yapabilen kullanıcılar, en son beta güncellemesinde bu özelliği gördü.

    Sesli not özelliğine ek olarak oynatma hızı ayarlama seçeneğinin de kullanıcılara yakında sunulması bekleniyor.

    WhatsApp’ın yeni güncellemelerinde neler sunulacak?

    WhatsApp, bu yıl kullanıcılar için zaten birkaç yeni özelliği devreye soktu ve söylentilere göre daha pek çoğu yolda. iOS ve Android için farklı özellikleri farklı zamanda kullanıma açan WhatsApp’ın Android güncellemesi planları arasında çoklu cihaz desteği, kaybolan görüntüler özelliği, Instagram Reels’ları ve daha sonra oku özelliği gibi yenilikler gelecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN