Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerYazılımYeni uygulama: Apple Music

    Yeni uygulama: Apple Music

    WWDC2015—Music—11-1280x720

    Beats Music’in satın alınması, Spotify’ın satın alınacağı hakkında çıkan çok sayıda haber derken yeni müzik akışı uygulaması Apple Music tanıtıldı.

    Apple’ın dünya genelindeki yazılım geliştiricilerle buluştuğu ve şirket adına yılın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen WWDC kapsamında duyurusu gerçekleştirilen Apple Music, sosyal ağ izleri de taşıyan bir müzik uygulaması…

    apple-music-710x470Sade arayüzü ile dikkat çeken Apple Music, iOS cihazlardaki ‘Müzik’ uygulamasının yerini alacak ve bir tür canlı yayın sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Beats One adlı radyo kanalından şarkıların dinlenebileceği Apple Music, 30 Haziran itibarıyla kullanıma açılacak.

    Screen-Shot-2015-06-08-at-3.18.07-PM

    İlk 3 ay ücretsiz olarak kullanılabilecek, sonrasında aylık 9,99 dolar fiyatla kullanımına devam edilebilecek. Apple’ın bu uygulaması önyüklü olarak iOS cihazlara geleceği için yoğun bir şekilde ücretsiz kullanımı gerçekleşecek.

    Kullanıcıların ne oranda devam edip etmeyeceği ya da uygulamanın benimsenip benimsenmeyeceği konusunda henüz her şey bir muamma ama Apple, bu yeni adımıyla müzik akışı uygulamalarının lideri olmayı hedefliyor. Hatta hedefin pazarın yüzde 60’lık kısmı olduğu belirtiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN