Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni Samsung Galaxy Tab A 8.0 IFA 2017’de tanıtılabilir

    Yeni Samsung Galaxy Tab A 8.0 IFA 2017’de tanıtılabilir

    Yeni tablet duyuruları tarafında nispeten bir durgunluğun yaşandığı 2017’de, gözler Eylül ayının başında Almanya’da düzenlenecek olan IFA 2017 fuarına çevrilmiş durumda. Yılın en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılan fuarda tanıtılması muhtemel yeni modellerden biri de Samsung’un Galaxy Tab A 8.0 (2017) tableti.

    Android işletim sistemine sahip Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017), teknoloji şirketinin merakla beklenen yeni modelleri arasında yer alıyor. Daha önce WiFi sertifikası ve bir diğer sertifkasyon kaydında da detayları görülen tablete dair son bilgi ise Samsung’un Bixby özelliğine de sahip olacağı yönünde.

    Cihazın kullanım setifikasının basına sızmasıyla elde edilen bilgi, Bixby özelliği için tabletin üzerinde bir de özel tuşun olacağına işaret ediyor. İşlevsel bir özellik olacağını düşünmek mümkün. Bixby, kullanım biçimlerini izleyerek bazı öneriler sunan bir yazılım şeklinde özetlenebilir.

    Öte yandan söz konusu belge, cihazın 4G uyumlu bir versiyonunun olacağını da ortaya çıkarıyor.

    Giriş seviyesi tablet modeli olarak önümüzdeki aylarda tüketicilerle buluşacak olan Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017)’nin önümüdeki günlerde Almanya’nın Berlin şehrinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

    Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN