Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYeni MacBook Pro özellikleri sızdırıldı!

    Yeni MacBook Pro özellikleri sızdırıldı!

    Apple’dan her ne kadar sıradan bir etkinlik beklense de dün bombayı patlattı. M1 işlemcili iPad Pro’ya ek olarak yeni bir mor renk ile karşımıza çıkan iPhone 12 ve iPhone 12 Mini en dikkat çeken cihazlar olmayı başardı. Buna ek olarak yeni sızdırılan detaylara göre yeni nesil MacBook Pro daha fazla bağlantı noktasına sahip olacakken Touch Bar kaldırılacak.

    Yeni nesil MacBook Pro biraz daha şekilleniyor

    Biliyorsunuz en son MacBook Pro’larda çok az port bulunuyor ve kullanıcılar bu durumdan çok şikayetçi. İşte bu duruma çözüm sunacağı uzun bir süredir konuşulan Apple’ın nihayet yeni sızdırılan raporlar ile yeni portlar eklendiği ortaya çıktı.

    Hatta MagSafe portuna bir geri dönüş olacak gibi. MacRumors, çevrim içi olarak sızdırılan görsellerde, USB-C portuna ek olarak Thunderbolt, SD Kart okuyucu ve HDMI yer alıyor. Yani geçmişe bir geri dönüş var diyebiliriz.

    Daha önce de Apple analisti Ming-Chi Kuo, daha fazla bağlantısına sahip MacBook’ların 2021 bitmeden geleceğini müjdelemişti. İsabetli yorumları bulunan analistlerin de bu şekilde yorumlar yaptığını görüyoruz.

    Sızıntılarda en son 16 inçlik ve 14 inçlik MacBook Pro modellerinin karşımıza çıkacağı belirtiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN