Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni iPhone'lar için şaşırtıcı iddia!

    Yeni iPhone’lar için şaşırtıcı iddia!

    Apple bu yıl çıkardığı 3 modelden ikisinde büyük yenilikler getirmedi. Yıllardır süregelen S modeli üzerinden ilerleyen firma, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde belli geliştirmelerle yetindi. Peki, 2019 iPhone modellerinde bizi neler bekliyor?

    Huawei Mate 20 Lite alınır mı?

    2019 iPhone modelleri nasıl olacak?

    Yapmış olduğu isabetli tahminler ile ünlenen Apple analisti Ming-Chi Kuo geçtiğimiz saatlerde paylaşmış olduğu rapor ile birlikte yeni iPhone modelleri hakkında önemli bir iddiada bulundu.

    Ming- Chi Kuo‘nun raporuna göre Apple‘ın önümüzdeki yıl Eylül ayında lanse edeceği yeni akıllı telefonlarında kullanıcılarına yepyeni bir anten teknolojisi sunmaya hazırlanıyor.

    Kuo hazırlamış olduğu rapor ile birlikte 2019 iPhone modellerinde iki adet LCP anteni ve dört adet MPI anten bulanacak. Böylece iPhone XR ve iPhone XS modellerinde karşımıza çıkan anten yapısını tamamen değiştirilecek.

    Yeni nesil modellerdeki MPI antenleri için 5 farklı tedarikçi ile anlaştığı iddia edilen Apple‘ın söz konusu yapacağı bu değişikliğin internet ve 5G performansına olumsuz yönden herhangi bir etkisi olmayacağı da belirtiliyor.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN