Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni iPhone modellerinde merak edilen detay sızdı

    Yeni iPhone modellerinde merak edilen detay sızdı

    Apple’ın Eylül ayında tanıtımını yapması beklenilen yeni iPhone modelleri hızla yaklaşırken, yeni modeller hakkında pek çok sızıntı da ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni modellerde pek çok kişi tarafından merak edilen detay sızdırıldı.

    Yeni iPhone modellerinde merak edilen detay sızdırıldı!

    Bu yıl iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR 2019 modelleriyle karşımıza çıkacak olan Apple, pek çok sızıntı ile gündeme gelmekte. Bağlantı yuvası ile ilgili ortaya çıkan yeni detaylara göre, bu sene içerisinde karşımıza çıkacak olan modeller Lightning portunu barındıracak.

    Daha önceden ortaya çıkan söylentiler USB Type-C bağlantısına geçiş yapılabileceğini gösteriyordu. Ancak görünüşe göre Apple’ın bu yıl içerisinde bu noktada bir değişiklik yapma planı bulunmuyor.

    Yeni modellerin önemli bazı yenilikler sunacağı da ortaya çıkan detaylar arasında bulunuyor. Yeni iPhone modellerinin hepsi için geçerli olup olmayacağı bilinmese de kablosuz ters şarj, geliştirilmiş Face ID gibi yenilikler bulunmakta.

    Bununla birlikte işlemci tarafında da oldukça güçlü ve önemli gelişmelerin olacağı söyleniyor. Apple’ın yeni modelleri ile tanışmamıza oldukça kısa bir süre kaldı. İlerleyen zamanlarda daha net ve kesin bilgilerin önümüze çıkacağını söyleyebiliriz.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN