Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonYeni Görünürlük Alanı: Sanal Mekanlar

    Yeni Görünürlük Alanı: Sanal Mekanlar

    Evlere kapanma, sosyal mesafe kuralları ve kapalı alanlardan kaçınmayla geçen şu günler, markaları tüketicilerine ulaşmak için farklı yollar bulmaya itti. Ürünlerini müşterilerine tüm detayları ile eğlenceli bir şekilde tanıtmak isteyen firmalar, sanal dünyanın kapılarını zorlamaya başladı. 

    Şirketler için çevrimiçi etkinliklere katılma eğilimi salgından çok önce başlamıştı ancak sosyal mesafe kurallarının önde olduğu bu yeni dönem, fuarların ve perakende satış mağazalarının da kapanmasıyla, markaları tüketici entegrasyonunu nasıl iyileştirebileceklerine bakmaya zorladı. Sonuç olarak, ister başarı getirsin ister hayal kırıklığı yaratsın birçok şirket için daha sanal bir dünyaya giriş hızlandı.

    Bu konuda başarı öykülerinden biri olarak, LG’nin dünya çapında fenomen haline gelen, Y ve Z kuşağının favori oyunlarından biri Animal Crossing: New Horizons’daki yarattığı sanal destinasyon örneği gösterilebilir. 2020’de piyasaya sürülen Animal Crossing: New Horizons, Nintendo Switch platformundaki en popüler oyunlardan biri haline geldi ve lansmanda beş milyon satın alma ile konsol oyunları içinde, bir ayda en çok dijital birim satışı rekorunu kırdı. Oyun bugüne kadar dünya çapında 31 milyondan fazla kopya sattı.

    Oyuncular, oyunun renkli, sevimli ve yatıştırıcı akışının keyfini çıkarırken, DA-7677-3136-5978 ve DA-2218-2553-1949 kodlarını kullanarak LG’nin rüya adresleri OLED ISLAND ve LIT ISLAND’a uğrayabiliyorlar. LG, Animal Crossing: New Horizions’da kendi rüya adreslerine sahip olan ilk tüketici elektroniği şirketi olarak tanınıyor ve şirketin her iki adresi de oyuncuların tamamına açık.

    OLED ISLAND’da ziyaretçiler, LG OLED TV ile sanal bir yaşam tarzı deneyimleyebiliyor, ‘Ev Sineması Bölgesi’ ve ‘Kendinden Aydınlatmalı Galeri’ gibi LG OLED ürünleriyle dolu özel bölgeleri ziyaret ederken ürünün güçlü yönlerini ve özelliklerini öğrenebiliyorlar. Ek olarak, ziyaretçiler her birinin içinde birer TV bulunan toplam 40 hediye paketini bulmak için adada gizli hazine avına katılabiliyorlar.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN