Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiYeni bir Xiaomi Mi Play daha geliyor

    Yeni bir Xiaomi Mi Play daha geliyor

    Xiaomi, önümüzdeki günlerde Xiaomi Mi Play’in 6 GB RAM desteğine sahip bir versiyonunu daha tanıtabilir…

    Çok kısa bir süre önce Xiaomi tarafından Çin’de tanıtımı gerçekleştirilen Xiaomi Mi Play, özellikle uygun fiyatı ve tasarımıyla orta segment için oldukça iddialı bir seçenek olarak görülmüştü. Xiaomi Play modeli her ne kadar bu kadar ön planda olsa da, bazı kullanıcılar tarafından 4 GB RAM kapasitesine sahip olması nedeniyle eleştirilmişti. Xiaomi’nin söz konusu modeli 6 GB RAM opsiyonuyla satışa sunması gerektiğini düşünen teknoloji tutkunları için işte iyi haber! Eğer ortaya çıkan bilgiler doğruysa, 6 GB RAM’e sahip yeni bir Xiaomi Mi Play daha geliyor.

    Edinilen bilgilere göre Xiaomi, önümüzdeki günlerde Xiaomi Mi Play’in 6 GB RAM desteğine sahip bir versiyonunu daha tanıtacak. Bu modelin 64 GB ve 128 GB hafıza opsiyonlarına sahip olacağı ifade ediliyor. Bu atılımla beraber Xiaomi, uygun fiyatlı ürün hedeflerini koruyarak güncel orta segment pazarında başarılı bir seçenek olmak için rakipleriyle yarışmaya devam edecek.

    Çift arka kamerası olacak…

    Mevcut Xiaomi Mi Play sürümü; MediaTek Helio P35 işlemcisi, 2280×1080 piksel 5,84” ekranı, 3000 mAh pil gücüyle beraber sunulmuştu. Arka tarafta yapay zekâ destekli 12 MP çift kamera, ön yüzeyde 8 MP özçekim kamerası sunulan modelin, Android 8.1 Pie işletim sistemi ile geldiğini belirtelim.

    Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 6 GB RAM desteğine sahip yeni bir Xiaomi Mi Play modeli sizce olmalı mı?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN