Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYeni Acer Nitro 5 ile tanışın

    Yeni Acer Nitro 5 ile tanışın

    Oyunseverler için tasarlanmış yeni nesil Acer Nitro 5, agresif ve incelikli tasarımıyla iddialı bir performans sunan ekran kartı ve işlemci gücüyle donatıldı.

    Acer, lazer dokumalı bir yapıyla iddialı performansı arayan oyuncular için tasarlanmış yeni Acer Nitro 5 oyun bilgisayarı ile dikkat çekiyor. Nitro 5’in geçtiğimiz yıl duyurulan modelinin (Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulmuştu) güncellenen versiyonu olan yeni Nitro 5, Windows 10 ile desteklenen 15.6 inç ekranlı ve oldukça güçlü donanım argümanları sunan bir oyun dizüstü bilgisayarı.

    Acer Nitro 5, daha hızlı grafik işlemi, daha iyi ışıklandırma ve daha fazla doku ayrıntısı için yeni nesil AMD Radeon RX560 ile birlikte geliyor; böylece kullanıcılar kendilerini ekrandaki heyecan verici grafikler karşısında tamamen kaybedebiliyor.

    Oyuncular aynı zamanda ister oyun, ister içerik oluşturma, isterse de çok görevli uygulamalar için olsun, yüksek performans sunan yeni AMD Ryzen mobil işlemcilerin de tadını çıkaracak. Nitro 5’in dahili katı hal sürücüsü, 512 GB’ye kadar artırılabiliyor ve en yeni oyunlar, müzik ve filmler için bolca alan sağlıyor.

    Acer açıklamasına göre 32 GB’ye kadar çıkabilen DDR4 RAM, SSD ile birleştiğinde, bilgisayar yalnızca saniyeler içinde açılabiliyor, yüklenebiliyor ve yeniden başlatılabiliyor; böylece oyuncular hemen işe koyulabiliyorlar. Acer’in NitroSense özelliği, savaşın eşiğindeyken CPU/GPU’nun izlenmesine olanak tanıyor ve Acer CoolBoost ile en iyi şekilde çalışması için soğutucu fan hızı ayarlanabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN