Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYeni Acer ConceptD 7 SpatialLabs Edition ile tanışın

    Yeni Acer ConceptD 7 SpatialLabs Edition ile tanışın

    Acer, tasarımcılar ve içerik üreticilere gözlüksüz, ideal bir stereoskopik 3D deneyimi sunan yeni ConceptD 7 SpatialLabs Edition dizüstü bilgisayarını (CN715-73G) duyurdu.

    Mobil iş istasyonu, gözlüksüz bir stereoskopik 3D deneyimi sunmak için, gerçek zamanlı görüntü işleme özelliklerine sahip en gelişmiş optik çözümler ile ekran ve duyusal teknolojilerle desteklenen bir dizi deneyimi kapsayan Acer SpatialLabs sayesinde, içerik üreticilerin performanstan ödün vermeden çalışabilmesini mümkün kılıyor.
    Cihaz, optimum performans ve güvenilirlik için yaratıcı uygulamalar geliştiren özel sürücü teknolojili NVIDIA GeForce RTX 3080 Dizüstü Bilgisayar GPU’larına sahip NVIDIA Studio ekosistemi tarafından da destekleniyor. Kısaca; 3D modelleme için ideal bir dizüstü bilgisayar olan yeni ConceptD 7, içerik üreticiler için de ideal bir seçenek sunuyor.

    Güçlü donanım, yenilikçi teknoloji

    3D modelleri gerçek zamanlı olarak oluşturmak için içerik üreticiler güçlü cihazlara ihtiyaç duyuyor. ConceptD 7 SpatialLabs Edition dizüstü bilgisayar, bu ihtiyaca cevap verebilmek için 11. Nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3080 Dizüstü Bilgisayar GPU’su ile 64 GB’ye kadar DDR4 bellek ve 2 TB’ye kadar NVMe PCIe SSD depolama özelliklerini taşıyor.

    Bu güçlü donanım özellikleri Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan ve Delta E <2 renk doğruluğu derecesine sahip UHD 4K PANTONE onaylı ekrana güç vererek, içerik oluşturucuların 3D tasarımları eksiksiz olarak stereoskopik 3D ortamda görüntüleyebilmelerine imkan veriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN