Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımYeni Acer Chromebook dizüstü ve Chromebook tablet bilgisayarları duyuruldu

    Yeni Acer Chromebook dizüstü ve Chromebook tablet bilgisayarları duyuruldu

    Acer, yaptığı açıklamayla işletmeler, son kullanıcılar ve aileler için tasarladığı, en son performans güncellemelerine ve dayanıklı MIL-STD 810H tasarımına sahip yeni Chromebook’ları duyurdu…

    Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar, BT Ürünleri Birimi Genel Müdürü James Lin, “Acer, son derece yetenekli, zengin özelliklere sahip ve kullanıcıların tam olarak istediği Chromebook deneyimini sunan premium Chromebook’ları ile sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Yeni nesil kullanıcıların, ister iş ister kişisel projeleri için olsun, bağlantılı dünyalarında daha fazlasını yapmak için güvendiği Chromebook’lar, Acer’ın yenilikçiliği sayesinde onların üretken ve keyifli deneyimlerinin temeli olacak” dedi.

    Acer Chromebook Spin 714 (CP714-1WN) ve Acer Chromebook Enterprise Spin 714, Acer’ın en yeni premium Chromebook’ları olarak ön plana çıkıyor. Intel® Evo™ platform onaylı cihazlar, kodlama, video düzenleme ve oyun oynama gibi zorlu görevlerin üstesinden gelmek için önceki nesillere göre yüzde 20 performans artışı sağlayan 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden (Core i7’ye kadar) güç alıyorlar. Chrome OS yüklü gelen cihazlar, bu sayede saniyeler içinde uyku modundan çıkıyor ve 10 saate kadar pil ömrü veya 30 dakikalık hızlı şarjla dört saate kadar kullanım sunuyor.

    14 inç dokunmatik ekran ile yüzde 100 sRGB renk aralığı sunan cihazlar, WQXGA (2560×1600) ve WUXGA (1920×1200) olmak üzere iki çözünürlük seçeneğiyle geliyor. Her iki model de koku ve leke bırakan bakterilerin gelişimini azaltan Antimikrobiyal Corning Gorilla Glass ile kaplı olarak geliyor.16:10 en boy oranı, öğrencilere ve profesyonellere 4.096 basınç duyarlılığı seviyesi sağlayan USI kalemi sayesinde çizim yapmak, not almak ve uygulamalara erişmek için ek ekran alanı sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN