Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiYaz aylarında saçlarınızı şekillendirebileceğiniz ürünler

    Yaz aylarında saçlarınızı şekillendirebileceğiniz ürünler

    COVID-19 pandemisi ile birlikte kuaför ziyaretlerimizi azalttık ve artık davetlere katılmamayı tercih ediyoruz. Ancak bu durum kendimizi ihmal edeceğimiz anlamına gelmiyor. Keza pandemi de olsa ruhumuzdaki güzellik tutkusu hala yerini koruyor. Bu hafta pandemi günlerinde bakımlı ve ahenkle dans eden saçların sırlarını paylaşacağım. 

    PHILIPS HP8233/00 Thermoprotect İyonik Saç Kurutma Makinesi (2200 W): 

    Saç kurutmak sağlık için oldukça önemli bir konu. Özellikle sinüzit gibi bir rahatsızlığınız varsa! Gündelik yaşamı çekilmez hale getiren sinüzit, ıslak saçla uyuduğumuzda ve ıslak saçla sokağa çıktığımız zamanlarda tetikleniyor. Bu yüzden uzun saçlara sahipseniz ve benim gibi sinüzit şikayetiniz varsa saç kurutma makinesi en önemli ihtiyaçlarınız arasında yer alıyor. PHILIPS HP8233/00 Thermoprotect İyonik Saç Kurutma Makinesi, hem saçları kurutuyor hem de dalga dalga şekillendiriyor. Dalgalı saçları sevenler için oldukça isabetli bir tercih diyebilirim. Düşük sıcaklıkta saç kurutma özelliği sayesinde de saçlarınızı yıpratmadan ve kurutmadan şekillendirebiliyorsunuz. 

    PHILIPS HP8233/00 Thermoprotect İyonik Saç Kurutma Makinesi tasarımı da oldukça kullanışlı ve şık. Başınıza masaj yaparken bir taraftdan da buklelerinizi dolgunlaştırıyorsunuz. En beğendiğim özellikleri ise saçların hacmini arttırması ve elektriklenmeyi önlemesi.

    REMINGTON CI8019 Keratin Protect Otomatik Saç Maşası Gri

    Saçı yıpratmadan şekillendiren bu maharetli saç maşası kullanıcılar tarafından da oldukça beğeniliyor. Dalgalı saçı seven ama saçlarını yapmakta zorlanan biriyseniz bu ürün tam da size göre diyebilirim. Saç şekillendiricinin ergonomik tasarımı sayesinde eliniz veya yüzünüzü de yakmıyorsunuz. 

    Saç şekillendiricinin içinde bulunan gelişmiş keratin ve badem yağı bezeli bukle maşası ile saçlarınızı istediğiniz tarza sokarken ayrıca besleyebilir, yeni modeller deneyerek imajınızı tazeleyebilirsiniz. Üstelik saçlarınızı şekillendirirken bir taraftan da parlak ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Saç şekillendiricinin üç yönlü kıvırma etkisi ile daha uzun süre buklelerinizi kullanabilir, doğal görünümlü sağlıklı saçlarınızla ışığınızı yansıtabilirsiniz.

     

    PHILIPS BHS675/00 Kırık Önleyici Keratin Katkılı Saç Düzleştirici 
    PHILIPS BHS675/00 Kırık Önleyici Keratin Katkılı Saç Düzleştirici

     

    PHILIPS BHS675/00 Kırık Önleyici Keratin Katkılı Saç Düzleştirici 

    Her ne kadar dalgalı saçları çok sevsem de kahküllerim için saç düzleştiriciler de favorim. Pandemi günlerinde bir çılgınlık yaptım ve evde kahkül kestim. İyi ki kesmişim, kendime çok yakıştırdığım bir görünüm elde ettim. Arada cesur olmak ve değişime açık olmak gerekiyor öyle değil mi?! 

    PHILIPS BHS675/00 Kırık Önleyici Keratin Katkılı Saç Düzleştirici, saçlarınızı düşük ısıda şekillendirerek düzleştiriyor. Dilerseniz saç düzleştiricinizi maşa olarak da kullanabilirsiniz. Saçlarınız ince telli ve kırılmaya müsaitse bu ürün tam da size göre diyebilirim. Keza saçlarınız kırılmadan, yıpranmadan ve kurumadan düzleştirebiliyorsunuz. Bonus olarak düzleştirdiğiniz saçlarınız elektiriklenmiyor. 

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN