Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXiaomi'nin yeni kablosuz kulaklığını tanıtacağı tarih belli oldu

    Xiaomi’nin yeni kablosuz kulaklığını tanıtacağı tarih belli oldu

    Tam kablosuz kulaklıkları yaygınlaşmaya devam ediyor. Apple’ın AirPods‘u ile popüler olan bu kulaklık türü, Samsung ve Xiaomi gibi üreticilerin uygun fiyatlı ürünleri sayesinde gün geçtikçe daha da yaygınlaştı. Özellikle Xiaomi, Mi Earbuds gibi uygun fiyatlı modeller sayesinde kullanıcıların kalbini kazanmayı başardı.

    Yeni modeller ile ürün ailesini genişletmeye hazırlanan Çinli teknoloji devi, sıradaki tam kablosuz kulaklığını ne zaman tanıtacak belli oldu.

    Xiaomi’nin ANC kulaklığı 13 Mayıs’ta geliyor

    Son olarak geçtiğimiz Ekim ayında Mi Air Pro 2‘yi tanıtan Xiaomi, şimdi de ANC (aktif gürültü önleme) özelliği bulunan bir devam modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da yapılan bir poster paylaşımına göre, kulaklık 13 Mayıs’ta tanıtılacak. Paylaşımda kulaklığın kutusu da belli olurken, yenilenmiş oval tasarım dikkatleri üzerine çekti.

    Xiaomi

    Paylaşılan poster dikkatleri üzerine çekerken, sızıntıları da beraberinde getirdi. Tam kablosuz kulaklığın bir görüntüsünü paylaşan bir başka Weibo kullanıcısı tasarımı ortaya çıkardı. Airpods Pro’yu andıran kulaklık, silikonlu ve kulak içi bir tasarıma sahip.

    Xiaomi tarafından geliştirilen ürünün henüz tüm özellikleri resmi olarak ortaya çıkmış değil. Ancak Mi Air 2 Pro modelinden yola çıkarak kablosuz şarj, 500 mAh batarya kapasitesi, dokunmatik kontroller ve Bluetooth 5.0 gibi özellikleri koruması bekleniyor. Henüz fiyatı bilinmeyen kulaklık, her ne kadar üst seviye bir ürün olsa da Çinli teknoloji devinin uygun fiyatlı ürün politikasını koruması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN