Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonXiaomi’den bütçe dostu kulakiçi kulaklık

    Xiaomi’den bütçe dostu kulakiçi kulaklık

    Birçok farklı segmentte ürünler geliştiren Xiaomi, yeni kablosuz kulaklıkiçi kulaklık modelini duyurdu. Satışlarına belirlenen ilk ülkede başlanan Xiaomi Mi AirDots Youth Edition adlı model, mütevazı fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar.

    Mobil cihazlar için vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alan kulaklıklara farklı bir bakış açısı getiren kablosuz kulakiçi model seçenekleri artmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilginç fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Mi AirDots Youth Edition duyuruldu.

    11 Kasım 2018 itibarıyla satışlarına başlanan Xiaomi Mi AirDots Youth Edition fiyatı Çin pazarı için 200 CNY yani yaklaşık 29 dolar olarak açıklandı.

    Kulaklıkların tasarımları Apple Airpods’u andırırken üzerlerindeki 7.2 mm’lik sürücü öne çıkıyor. Sürücülerin yanında dokunmaya duyarlı bir alan bulunuyor, bu bölümü müzik çaların kontrol ve çağrıların yanıtlanması için kullanabilmenin yanı sıra sesli asistan fonksiyonu için de tercih etmek mümkün. Ayrıca 4.2 g. ağırlıkla gelen her bir kulakiçi kulaklık, böylelikle yüksek konfor vaat ediyor.

    Bluetooth 5.0 desteği sunan Xiaomi marka kulakiçi kulaklıkta şarj dayanıklılığın 4 saat olduğu, tek kulaklık kullanımında ise bunun 5 saate çıkabileceği belirtiliyor. Beraberinde şarj özelliğine de sahip olan taşıma çantası ise pil ömrünü 12 saat kadar artırabiliyor.

    Yakında Avrupa’da…

    Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulan Xiaomi Mi AirDots’un Avrupa’da da yine bazı ülkelerde teknoloji raflarında yer alacağı bildirildi.

    ‘Teknoloji Dostunuz’ MediaMarkt’ta satışa sunulan mobil cihaz aksesuarlarını incelemek ve online alışverişle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN