Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi yeni akıllı saatini tanıttı!

    Xiaomi yeni akıllı saatini tanıttı!

    Uygun fiyatlı ürünleri ile kullanıcıların kalbini çalan Xiaomi, akıllı aksesuarlar konusunda da sıkça gündeme geliyor. Özellikle akıllı bileklik serisi Mi Band ile birçok kişiye kendini kanıtlayan Xiaomi akıllı saati ile tekrar karşımızda. Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition modeli resmi olarak duyuruldu.

    Xiaomi akıllı saati duyuruldu!

    Mi Watch Color modeline benzeyen yeni model, 32,5 gram ağırlığında karşımıza çıkıyor. Duyurulan yeni modelin ekranı 454×454 piksel çözünürlüğe sahip. 1,39 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip olan bu model, spor odaklı kullanıcılar tarafından tercih edilecek. Akıllı saat, 30 farklı spor dalını detaylı bir şekilde takip edebilecek. Kullanıcılar spor yaparken bu saat ile beraber daha bilinçli bir şekilde spor yapabilecekler.

    Akıllı saat, kendisine 2 hafta güç verebilecek bir bataryaya sahip. Bu batarya, 420 mAh büyüklüğüne sahip. Saat toplamda üç renk seçeneği ile geliyor: Siyah, mavi ve bej renkleri kullanıcılar tarafından tercih edilebilecek. Sports Edition şu anda Xiaomi’nin sitesinden ön sipariş verilebiliyor. Fiyatı belli olmayan modelin, yakın zamanda da ülkemizde diğer akıllı saat modellerine göre uygun fiyatlı bir şekilde satılması bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN