Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımXiaomi Mi Mix 3 5G duyuruldu #MWC19

    Xiaomi Mi Mix 3 5G duyuruldu #MWC19

     

    Xiaomi, İspanya’da düzenlenen mobil teknoloji etkinliği MWC 19 kapsamında 5G’li Mi Mix 3’ü tanıttı. Cihaz, Mayıs ayında satışa sunulacak.

    Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Mi Mix 3’ün ‘5G’li’ versiyonu Mi Mix 3 5G tanıtıldı. Cihaz, mevcut modelin üzerine söz konusu özelliği (5G) dahil edip Mayıs ayında teknoloji raflarında yer almaya başlayacak.  Cihazın 5G için iş birliği yapacağı kuruluşlar da açıklandı: Orange, Sunrise, Telefonic, Three, TIM ve Vodafone. Öte yandan cihazın ABD pazarına sunulması hakkında herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

    Xiaomi Mi Mix 3 5G, Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisini ve X50 5G modemini birlikte taşıyor. Seramik gövdeli modelde mavi ve siyah olmak üzere iki renk alternatifi var. Manyetik kamera sistemi dahil Mi Mix 3’ün tüm özellikleriyle birlikte geliyor.

    Işık hızı!

    5G, kablosuz ağların hızını, kapsamını ve yanıt verebilirliğini önemli ölçüde artırmayı vaat ediyor. Günümüz tipik hücresel bağlantı hızından 10-100 kat daha hızlı çalışacağı kaydediliyor. Hatta evdeki fiber optik internetten dahi daha yüksek hız sunacağı belirtiliyor.

    10 GB RAM’li versiyonu da var…

    6GB RAM ve 128GB dahili depolama birimine sahip en ucuz Mi Mix 3, 5G desteğiyle birlikte oldukça verimli bir Android telefon alternatifi olacak gibi görünüyor. Son olarak modelin 10 GB RAM’li bir versiyonu da mevcut olacak.

    MWC 19’a dair gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN