Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Ürün İncelemeRenkli OLED Ekranı ve Rakipsiz Fiyatı ile Xiaomi Mi Band 4 İncelemesi

    Renkli OLED Ekranı ve Rakipsiz Fiyatı ile Xiaomi Mi Band 4 İncelemesi

    Klasik saatlerin sınırlı özelliklerinden sıkılıp yenilik arayan kullanıcılar çözümü daha modern akıllı saat ve bilekliklerde arıyor. Dolayısıyla giyilebilir teknolojiler içerisinde, en hızlı gelişen kategorilerden birinin akıllı saat ve bileklikler olduğunu söyleyebiliriz. Son zamanlarda fiyat ve performans odaklı ürünleriyle öne çıkan Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 4 adeta ezber bozan bir ürün.

    Xiaomi Mi Band 4
    Farklı renk kayış seçenekleriyle Xiaomi Mi Band 4 her tarza uygun

    Xiaomi Mi Band 4 En Renkli Bileklik

    Ürünün ilk dikkat çeken özelliği ve önceki modelden farkı renkli OLED ekranı. 400 nit parlaklığa sahip Band 4’ü, gün ışığında bile rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Renkli temalarla kişiselleştirebileceğiniz ekrandaki verileri okuma sorunu hiç yaşamadım. Şahsen ekranı biraz ince bulsam da Band 3’e göre boyutların biraz büyümesi olumlu bir gelişme. Sadece 21 gram ağırlığındaki ürünü farklı kayışlarla kullanarak tarzınıza uygun hale getirmeniz mümkün. Band 3’e göre gelişen özelliklerden biri de batarya. Kişisel kullanımımda bir şarj ile yaklaşık iki hafta kullanım süresini geçtiğimi söyleyebilirim. Tabii bu süreyi kullanım yoğunluğuna göre kısaltıp uzatabilirsiniz.

    Xiaomi Mi Band 4
    Farklı ve renkli temalar ile ekrana bakmak keyifli hale geliyor

    Uyku Kalitenizi Kontrol Edin

    Kapasitif dokunmatik ekranıyla menüler arasında rahatlıkla gezinebileceğiniz Band 4’ün alt kısmında nabız ölçme algılayıcısı bulunuyor. 50 metre derinliğe kadar su geçirmeyen Band 4, yüzme aktivitenizi de takip edebilme özelliğine sahip. Android ve iOS uyumlu Mi Fit uygulaması ile aktivitelerinizi daha detaylı takip edebilirsiniz. Ürünün bir diğer önemli işlevi de uyku kaliteniz hakkında önemli veriler içermesi. Kaç saat uyuduğunuz, derin uykunuz, uyanma aralıklarınız ve bunların genel dünya ortalaması ile karşılaştırılması daha sağlıklı bir yaşam için değerli ipuçları içeriyor.

    Rakipsiz fiyat

    Geliyoruz ürünün en can alıcı özelliğine; fiyatına… 299 liraya bu adresten satın alabileceğiniz ürün fiyatıyla beklentiyi rahatlıkla karşılıyor. Bu tarz hiçbir ürünün sunduğu verileri bilimsel kabul etmemek gerek. Ancak bu verileri egzersiz ve hedef konusunda sizi motive edici unsur olarak yorumlarsanız akıllı bileklikten en doğru şekilde faydalanabilirsiniz. Eğer bu tarz bir akıllı bileklik düşünüyorsanız başlangıç için daha iyi bir model düşünemiyoruz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN