Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXiaomi, içerik üreticilere odaklanan Xiaomi 11 ailesine yeni ürünler ekliyor 

    Xiaomi, içerik üreticilere odaklanan Xiaomi 11 ailesine yeni ürünler ekliyor 

    Xiaomi, yaratıcılıkta sınır tanımayanlara içerik oluşturmayı kolaylaştıran Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro ve yenilenen Xiaomi 11 Lite 5G NE’yi piyasaya sunuyor…

    Xiaomi, akıllı telefon kullanıcılarının yaratıcılığına ilham vermek için özel olarak tasarlanan Xiaomi 11 ürün ailesine eklenen iki yeni akıllı telefon modelini Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro ve yenilenen Xiaomi 11 Lite 5G NE‘yi duyurdu.

    Xiaomi, Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro‘ya eklediği bir dizi yenilikçi “Cinemagic” film yapım özelliğiyle telefon fotoğrafçılığı ve videografisinde devrim yaratmaya devam ediyor. Ağır ve pahalı film yapım ekipmanlarının kullanıldığı günler artık geride kaldı. Xiaomi 11T Serisi ile sektör lideri film yapım teknolojisi hevesli içerik üreticilerin avuçlarında.

    Diğer taraftan, ultra ince, tüy kadar hafif Xiaomi 11 Lite 5G NE, yaratıcılığa olanak tanıyan yenilikçi özellikler içeren üst düzey şık bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için iddialı bir seçenek oluşturuyor.

    Xiaomi, tescilli 120W Xiaomi HyperCharge teknolojisine sahip dünya genelinde piyasaya sürülen ilk akıllı telefonu olan sinematik güç merkezi Xiaomi 11T Pro ile başka bir dönüm noktasına ulaştı.

    Xiaomi 11T Pro yalnızca yüksek performans sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda profesyonel düzeyde 108 MP geniş açılı lens, 2x yakınlaştırma özelliğine sahip telemakro lens ve 120° ultra geniş açılı lensi bir araya getiren güçlü bir üçlü kamera kurulumuna da sahip.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN