Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi CC9 Pro müzik tutkunlarını sevindirdi

    Xiaomi CC9 Pro müzik tutkunlarını sevindirdi

    5 Kasım 2019 tarihinde ana vatanı Çin’de kullanıcıların karşısına çıkarılacak olan Xiaomi CC9 Pro, kameraları ile gündeme damgasını vurdu. 108 Megapiksel kamerası ve diğer teknik özellikleri eşliğinde akıllı telefon piyasasında kendisinden söz ettirecek olan model, fotoğraf tutkunlarından sonra müzik tutkunlarını da sevindirdi.

    Xiaomi CC9 Pro ses kalitesi

    Xiaomi CC9 Pro ses kalitesi adına bekleneni elde etti

    Bugün Xiaomi tarafından yapılan bir duyuruda, CC9 Pro modelinin Snapdragon 730G işlemci tarafından destekleneceği açıklanmıştı. 8 çekirdekli işlemci, bulunduğu cihazların grafik performansında yüzde 25’lik bir artış sağlıyor. İşlemcinin bünyesinde 2 adet Cortex A76 (2.2 GHz) ve 6 adet Cortex A55 (1.8 GHz) mevcut.

    Orta – üst segment telefonlara hitap eden Snapdragon 730 G’yi arkasına alan CC9 Pro, Hi-Res Audio sertifikasını elde etmeyi başardı. Yüksek çözünürlüklü ses özelliğine sahip olan akıllı telefon, dışarıya CD kalitesindeki bir sesten (16bit/44.1kHz) daha kaliteli sesler yansıtabiliyor.

    Xiaomi CC9 Pro

    Birinci sınıf ses kalitesi aracılığıyla müzik dinleyenlerin keyfini ikiye katlayacak olan CC9 Pro, müzikal ses kalitesinde en üst standardı yakaladı. Ses dosyalarının içerisinde bulunan verilerin ses kalitesini aştığı bir yapı olan Hi-Res Audio, sadece müzik dinlemede değil aynı zamanda oyunlarda da etkisini hissettiriyor.

    CC9 Pro, eğer bir değişiklik olmaz ise 6.47 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran ile satışa sunulacak. Size göre CC9 Pro cihazının tasarımı, teknik özellikleri ve dış görünüşü akıllı telefon piyasasında kendisine yer bulabilecek mi?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN