Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelXiaomi 12 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı!

    Xiaomi 12 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı!

    Huawei’nin 2019 yılında Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu gerekçesiyle kara listeye alınmasının ardından elde ettiği şansları iyi değerlendiren Xiaomi, günümüzde yüzde 14’lük pazar payıyla en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumunda.

    Bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket, önümüzdeki aylarda merakla beklenen Xiaomi 12 serisini kullanıcıların beğenisine sunacak. Hatta kısa süre önce serinin Pro modelinin tasarımı ortaya çıktı.

    Xiaomi 12 Pro’nun tasarımı sızdırıldı

    Xiaomi 12 serisinin lansman tarihi yaklaştıkça hakkında ortaya çıkan sızıntıların sayısında da ciddi bir artış söz konusu. Bu noktada geçtiğimiz günlerde serinin standart modelinin render görüntüleri LetsGoDigital tarafından sızdırılmıştı.

    Bu sızıntıdan kısa bir süre sonra ise serinin Pro modelinin ön panel tasarımı Çinli mikroblog sitesi Weibo’da gözler önüne serildi. Sızdırılan görseli göz önünde bulundurduğumuzda ise cihazın premium modellerde sıklıkla karşımıza çıkan kavisli ekran tasarımını benimsediği görüyoruz. Bu da ekran-gövde oranının oldukça yüksek olacağı anlamına geliyor.

    xiaomi 12 pro tasarımı

    Bunun yanı sıra son dönemde fazlasıyla popüler olan ekran altı kamera teknolojisinin bu cihazda yer almadığını söyleyebiliriz. Zira selfie kamerası ön panele nokta şeklinde konumlandırılmış. Ekran altı kamera teknolojisinin serinin en güçlü modelinde neden kullanılmadığı ise büyük merak konusu.

    Şu an için Xiaomi 12 Pro’nun sızdırılan ön panel tasarımının doğru olup olmadığı net olarak belli değil. Bu nedenle akıllı telefon tanıtıldığında oldukça farklı tasarıma sahip bir cihaz da görebiliriz. Serinin lansman tarihi konusunda da elimizde net bir bilgi yok. Ancak sektörde güvenilir sızıntılarıyla bilinen Ice Universe, Xiaomi 12 serisinin aralık ayında tanıtılacağını iddia ediyor.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Xiaomi 12 Pro’nun sızdırılan ön panel tasarımı sizleri memnun etti mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN