Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXbox One S All Digital kutu tasarımı ortaya çıktı!

    Xbox One S All Digital kutu tasarımı ortaya çıktı!

    Geçtiğimiz aylarda Xbox tarafında yeni bir konsol hazırlığının bulunduğu ortaya çıkmıştı. Yeni konsolla ilgili detaylar hala tam olarak bilinmese de, sızıntıların sayısı oldukça fazla. Tahmini fiyat noktası ve piyasaya çıkış tarihi gibi bilgiler, söz konusu kutu tasarımıyla birlikte de ortaya sürüldü. Xbox One S All Digital ile ilgili yeni detaylara göz atalım.

    Xbox One S All Digital kutu tasarımı ortaya çıktı!

    Xbox One S All Digital, adından da anlaşılabileceği gibi bir disk sürücüsüne sahip değil. Yani oynamak istediğiniz oyunları yalnızca Microsoft Store üzerinden indirip oynama şansına sahipsiniz. Yeni konsoldaki görünen teknik detaylar arasında da 4K ve HDR desteği bulunuyor. Bununla birlikte 1 TB depolama alanı kutu üzerinde görünen detaylar arasında.

    Söz konusu kutu tasarımı için normal şartlarda montaj denilebilir. Ancak daha önceki sızıntılara göz attığımızda bütün teknik detayların uyuştuğunu söyleyebiliriz. Bu noktada kutu tasarımının gerçek olma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülmekte.

    Xbox One S All Digital

    Kutu tasarımına göz attığımızda Xbox One S modelinin kutu tasarımı ile benzediğini söyleyebiliriz. Ayrıca kutunun üzerinde üç adet önerilen oyun da bulunmakta. Bunlar Minecraft, Sea Of Thieves ve Forza Horizon 3.

    Şu an için tahmin edilen yurt dışı satış fiyatının 230 euro civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu fiyatla birlikte standart sürümden daha uygun bir fiyattan satışa sunulabilir. Yeni konsolun Avrupa’da 7 Mayıs’ta satışa sunulacağı iddia ediliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN