Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımWindows tabanlı Samsung Galaxy Book 2 göründü

    Windows tabanlı Samsung Galaxy Book 2 göründü

    Samsung Galaxy Book 2’den haber var… Windows işletim sistemiyle gelmesi beklenen tablet, önümüzdeki aylarda tanıtılabilir. İşte detaylar…

    Sayısız marka ve modelle gelen Android tabletler ile iPad’in, ekranı iyiden iyiye büyüyen akıllı telefonlarla birlikte mobil cihaz ekosisteminin temelini oluşturduğu açık. Ancak Windows tabletler de tüm dünyada ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni modeller de günyüzüne çıkmaya devam ediyor. İşte bu yeni modellerden birinin arkasında Samsung imzası olabileceği konuşuluyor.

    Ciddi işaretler…

    Güney Kore’deki sertifikasyon kayıtlarında bulunan Samsung tableti, Galaxy Book 2 model ismiyle bağlantılı olduğu düşünülen SM-W737 koduyla geliyor. Söz konusu kod, Galaxy Book 2’ye dair ciddi bir işaret, çünkü SM-W720 kodu, 10.6 inç ekrana sahip olan önceki nesil Galaxy Book için kullanılmıştı.

    Öte yandan yeni Samsung Galaxy Book 2’nin teknik özellikleri hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Söz konusu modelde yalnızca LTE bağlantısı özelliği resmiyet kazanmış durumda.

    Ne zaman tanıtılacak?

    Çıkış tarihleri konusunda kısa bir tahminde bulunmak gerekirse, öncül modelin geçtiğimiz yılın şubat ayında lanse edildiği, birkaç ay sonra teknoloji raflarında yer aldığı hatırlanabilir.

    Yeni modelin de Ocak-Şubat arasında duyurulması muhtemel gibi. Belki de CES 2019’da görücüye çıkabilir.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan her bütçeye uygun tablet seçeneklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…
    Takipte kalınız…

    NOT: Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN