Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelWhatsApp, iOS cihazlarda yeni özelliklere kavuştu

    WhatsApp, iOS cihazlarda yeni özelliklere kavuştu

    Son zamanların sıkça konuşulan uygulamalarından WhatsApp, sürekli olarak yeni özelliklerle güncelleniyor. Yakın zamanda çeşitli platformlar için birkaç yeni özelliği test etmeye başlayan WhatsApp, görünüşe bakılırsa bu yıl kullanıcılara yepyeni özellikler sunacak.

    Son olarak şirketin masaüstü ve web sürümleri için 2 adımlı doğrulama üzerine çalıştığı ortaya çıkarken, bunun yanı sıra uygulamanın iOS sürümü de yeni özellikerle güncellendi.

    WhatsApp, iOS kullanıcılarına yeni özellikler getiriyor

    WhatsApp’ın iOS platformunda test ettiği birkaç özellik, yakın zamanda yayınlanan 22.2.75  sürümüyle kullanıcılara sunuldu. Yeni güncellemenin getirdiği önemli özellikleren biri sesli mesajlarla ilgili. Kullanıcılar artık sesli mesajı kaydederken duraklatıp devam ettirebilecek. Ekim ayından bu yana test edilen yenilik, artık tüm kullanıcıların beğenisine sunuldu.

    Uygulamanın 22.2.75 güncellemesinde gelen bir başka özellik ise iOS 15 ile ilgili. Artık bildirimler, Odak Modu için gerekli desteğe kavuştu. Yani bu, Odak Modu’nda olsanız bile seçili kullanıcıların size mesaj gönderebileceğini ortaya koyuyor.

    Getirilen yeniliklerden bir diğer ise prıfil fotoğraflarıyla ilgili. Birkaç haftadır çeşitli sızıntılarla gündeme gelen yenilik, yeni güncellemeyle kullanıcıların tamamına sunuldu. Artık biri size mesaj gönderdiğinde, mesaj gönderen kişinin profil resmini görebilmek mümkün.

    Şimdilik gelen yenilikler bunlar. Ancak WhatsApp, daha fazla özelliği uygulamaya getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Örneğin gelecekte WhatsApp, iMessage benzeri tepkilere kavuşacak. Ayrıca Android ve masaüstü sürümlerinde de bazı yeniliklere yer verilecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN