Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelWhatsApp için yeni özellikler yolda!

    WhatsApp için yeni özellikler yolda!

    Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yakında yeni özelliklerle güncellenecek. Bir süredir beta kanalında uygulama test edilirken, getirilecek yeni özelliklerin görüntüleri de sızdırıldı. (aaplumbingsa.com)

    WABetaInfo isimli internet sitesi, WhatsApp’a gelecek yeni özellikleri gün yüzüne çıkardı. Uygulama bazı yeni işlevlerle güncellenirken, aynı zamanda tasarım tarafında da küçük çaplı değişikliklere sahip olacak.

    WhatsApp, yeni özelliklere kavuşuyor

    WhatsApp’ın 2.22.3.5 itibariyle kullanıcılar, artık kalem yardımıyla video ve fotoğraf üzerinde çizimler yapabilecek. Buna ek olarak fotoğrafların bulanıklaştırılabileceği de yine sızdırılan özelliklerden bir başkası. Ancak bu özellik şu an sadece İos sistemlerinde beta olarak test ediliyor.

    Öte yandan masaüstü uygulamasında da bazı değişiklikler yapılacak. WhatsApp, karanlık temada sohbet balonlarının rengini değiştirecek. Daha önce açık renkli yeşile sahip olan sohbet balonları, artık daha koyu bir hale gelecek.

    Sızdırılan son özellik ise profil resmiyle ilgili. Mevcut sürümlerde biri mesaj attığında, karşı tarafın sadece ismi çıkıyordu. Yeni güncellemeyle birlikte bu özellik de zenginleştirilecek. Artık karşı taraf mesaj attığında hem isim, hem de profil resmi beraber görünecek.

    Şimdilik uygulamaya gelmesi beklenen yenilikler bu kadar. WhatsApp’ın söz konusu değişiklikleri ne zaman hayata geçireceği ise bilinmiyor. Ancak bu, beta sürümlerde göründüğü için çok fazla zaman almayacaktır. Peki sizler hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsunuz? Yorumlarda paylaşın…

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN