Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelWhatsApp'a gelmesi beklenen yeni özellikler

    WhatsApp’a gelmesi beklenen yeni özellikler

    Bir süre önce Facebook sunucularında yaşanan bir sorun sebebiyle WhatsApp ve Instagram gibi popüler Facebook uygulamalarına yaklaşık 6 saat ulaşılamadı. Dünyanın en büyük gündemi haline gelen olaya ek olarak WhatsApp’a yakında üç yeni özellik eklenecek. Daha önce sızdırıldığı ve beta testlerinde göründüğü için kullanıcılar oldukça heyecanlanmıştı. İşte WhatsApp’a gelmesi beklenen yeni özellikler:

    WhatsApp’a gelmesi beklenen yeni özellikler arasında ‘küçük değişiklikler’ var

    Dünyanın en popüler platformları arasında yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanışlı olması beklenen üç özelliğini kullanıcılara sunacak. WABetaInfo tarafından bildirilen yeni özelliklerin bir kısmı önce iOS tarafına gelecek. Yeni özellikler, metin balonları için yeni tasarımı ve renkleri iOS kullanıcılarına getiriyor.

    Yine aynı şekilde iOS tarafında kaybolan mesajların sunulmasını da içeriyor. Yeni mesaj balonları kısaca, öncekilere göre biraz daha büyük, daha yuvarlak ve biraz daha koyu. Öte yandan kaybolan mesajlar özelliği bulunuyor. Yeni özellik, kullanıcıların belirli bir süre sonra tüm sohbetleri ortadan kaldıracak seçeneği etkinleştirmesini sağlayacak.

    WhatsApp bir kez görüntülenebilen fotoğraf

    Sosyal dev ayrıca kullanıcılara seçebilecekleri üç seçenek de sunuyor. Seçilen seçeneğe göre sohbetlerin ne zaman kaybolması gerektiğini belirlenmiş olacak. Seçilebilecek seçenekler 24 saat, 7 gün veya 90 gün olarak sıralanıyor. Kullanıcılar isterlerse ‘varsayılan mesaj zamanlayıcısını’ etkinleştirebilir.

    iOS Beta’ya bunlar dışında bir özellik daha geldi. Sesli mesaj oynatıcıya odaklanan bu yeni özellik kullanıcılara sesli not çalma hızını artırmalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde sesli mesajı sohbet dışında da dinleyebilecekler.

    Şu anda listelenen bu özellikler beta tarafında karşımıza çıkıyor ve ilerleyen dönemde son kullanıcılara ulaşacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN