Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürWestworld’un mobil oyunu çıkıyor

    Westworld’un mobil oyunu çıkıyor

    HBO’nun sadece 1 sezonu geride kalmasına karşın ikon dizilerinden biri olmayı başaran bilim kurgu yapımı Westworld’un mobil oyunun yayınlanacağı duyuruldu.

    Oyunda Westworld izleyicilerinin yakından tanıyacağı yapay zeka parklarının inşa edilmesi ve sonrasında gelen müşterilerin memnun edilmesi için gereken her şeyin düşünülmesi gerekecek. Bir tür Westworld simülasyonu demek yanlış olmaz.

    Behavior Interactive tarafından geliştirilen oyunla ilgili bilgiler şimdilik bir hayli sınırlı; hazırlanan bir web sitesi üzerinden paylaşılan tanıtım broşürü ise önemli doneler içeriyor…

    Broşürde Westworld’de çalışmak isteyen kimseler için geliştirilmiş simülasyon aracı gözden kaçmıyor. Söz konusu araç, oyunun Delos Park adıyla da gelebileceğine işaret ediyor, ancak bu detay kesin değil. Ayrıca Westworld kadar etkili bir isim olmayacağına da şüphe yok.

    İlkbahar aylarında gelebilir

    Oyunun test çalışmalarının başladığı kaydedilirken ilkbahar aylarındaki yeni sezonun başlangıcı sırasında çıkışını iOS ve Android platformları için gerçekleştirmesi bekleniyor.

    İkinci sezonu için hazırlıkların sürdüğü Westworld, yazar Michael Crichton’un 1973’de yazıp yönettiği aynı adlı filmin son derece modern yapıdaki uyarlaması olarak özetlenebilir. Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden gibi tanınmış oyuncuların yer aldığı dizinin ‘yüzde 90’ın üzerinde olumlu yorum’ almış olması son derece dikkat çekici.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN