Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımVivo Y20s tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    Vivo Y20s [G] tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

    Akıllı telefonlar arasına Vivo tarafından yeni bir model daha eklendi. Vivo Y20s [G] adı verilen telefon orta segmentte konumlandırılıyor ve dikkat çeken bazı özellikleri de bünyesinde topluyor.

    Vivo Y20s [G] özellikleri ve fiyatı

    Tasarımsal olarak fark yaratmayan telefonun tam ortada konumlandırılan 8 Megapiksellik bir ön kamerası bulunuyor. 6.51 inçlik ekranı bulunan telefonun 60Hz ekran tazeleme hızı ve 1600 × 720 piksel çözünürlüğü bulunuyor.

    Parmak izi okuyucusuna yan taraftaki tuşta yer veren şirket, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla bizleri karşılıyor.  Telefonun ana kamerası 13 Megapiksel ve diğer kameraları ise 2’şer Megapiksellik iki kamera şeklinde oluyor.

    Vivo Y20s [G]-02

    Telefonda aynı zamanda 5.000 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya 18W hızlı şarj ile destekleniyor. Telefon bu özellikleriyle birlikte 10 Nisan 2021 tarihinde ön siparişe açıldı. İki renk seçeneği sunulan telefonda siyah ve mavi renkleri bulunuyor ve 206 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

    Telefon kutudan 3.5mm kulaklık girişi ile çıkıyor ve Android 11 tabanlı FuntouchOS 11 arayüzü ile kullanıcıyı karşılıyor. MicroSD kart desteği de telefon modelinde sunuluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN