Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürVestel’den sanal gerçeklik gözlüğü

    Vestel’den sanal gerçeklik gözlüğü

    Vestel-VR

    Sanal gerçeklik son yılların öne çıkan teknoloji yeniliklerinden biri. Bu alanda özellikle bu yılın son derece çarpıcı hamlelere sahne olduğu da bir gerçek. Dünyanın önde gelen teknoloji markaları ve girişimlerinden birbirinden iddialı sanal gerçeklik ekipmanları geldi, gelmeye de devam ediyor. Öte yandan yerli markaların da konuya kayıtsız kalmadığı dikkatlerden kaçmıyor…

    Türk teknoloji şirketi Vestel, yepyeni sanal gerçeklik gözlüğü modelini, Almanya’da düzenlenen teknoloji fuarı IFA 2016 kapsamında görücüye çıkardı. Özellikle Türk basınının yoğun ilgi gösterdiği aygıt, Vestel VR adıyla geldi…

     Sanal gerçeklikte yerli üretim hamlesi

    Günümüz sanal gerçeklik gözlüğü modellerindeki tasarım anlayışından pek fazla kopmadığı görülen Vestel VR, ön kısmına takılan bir akıllı telefon vasıtasıyla ekrandaki görüntünün sanal gerçeklik şeklinde yorumuna imkan tanıyor.

    Uygun fiyatıyla dikkat çekti

    IFA 2016’daki yoğun inovasyon içeren Türk teknoloji ürünleri arasında gösterilen Vestel VR’ın altın renkli tasarımı ve mütevazi fiyatı da dikkat çekti. Vestel tarafından yapılan resmi açıklamaya göre söz konusu sanal gerçeklik gözlüğü 99 TL fiyat etiketi üzerinden satışa sunulacak.

    Peki satış tarihi ne zaman sorusuna net bir yanıt gelmezken, aygıtın eylül ayı sona ermeden potansiyel kullanıcılarıyla buluşmaya başlayacağı kaydedildi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN