Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiVestel Mix&Go ile Yapabileceğiniz 5 Bahar Tarifi

    Vestel Mix&Go ile Yapabileceğiniz 5 Bahar Tarifi

    Vestel Mix&Go, hem pratik hem de çok becerikli bir blender. Sıcakların gittikçe bastırdığı ve hafif lezzetleri tercih ettiğimiz şu günlerde ihtiyacınız olan tek şey bu küçük mutfak gereci.

    Vestel Mix&Go hakkında merak edilenleri ve blender ile yapabileceğiniz 5 bahar tarifini yazımda bulabilirsiniz.

    Fiyat performans şampiyonu Vestel Mix&Go

    Vestel Mix&Go tam bir fiyat performans ürünü. Şu anda MediaMarkt’ta kampanyada olan bu alet, bütçe dostu fiyatı ve işlevselliği ile mutfağınızın gözdesi olmaya aday. Tatlısından tuzlusuna, serinleteninden tok tutana, atıştırmalıktan kendi özel reçetelerinize dek pek çok farklı tarifi zahmetsizce hazırlayabileceğiniz bu “görüntüsü küçük ama işlevi dev büyük” aleti tezgahınızdan kaldırmanız çok zor.

     

    Vestel Mix&Go ile harika tarifler yapabilirsiniz.

    Tek tuşla sağlıklı ve leziz içecekler.

    Alet ile içecek hazırlamak ve parçalarını yıkamak sadece birkaç dakikanızı alıyor. Ergonomik boyutu sebebiyle yer kaplamayan ve biberonlarda kullanılan BPA içermeyen maddeden yapılan karıştırma şişeleri ise bulaşlık makinesinde yıkanabiliyor. Sporcular, beslenmesine dikkat edenler, sağlıklı beslenenler ve çocuğu olan annelerin favorisi olacak bu mucize aletin buz kırma özelliği de mevcut. 600 ml ve 300 ml’lik iki adet karıştırma şişesi bulunan Vestel Mix&Go’nun blender haznesinin bıçaklarını çıkarıp içme ağızlığıyla değiştirebilir ve bir içme şişesine kolayca dönüştürebilirsiniz. Bu sayede evde hazırladığınız içeceği dilediğiniz yere götürerek hem doyurucu hem de damak tadınıza tam uygun hazırlanmış şekilde tüketebilirsiniz.

    Vestel Mix&Go ile Neler Yapılır?
    Vestel Mix&Go ile Neler Yapılır?

    Vestel Mix&Go ile Neler Yapılır?

    Tek bir tuşla, dilediğiniz malzemeleri karıştırarak sağlıklı içecekler hazırlayabileceğiniz bu mucize alet ile smoothie türü tatlı besinlerin yanı sıra, ayran, detoks etkili su karışımları ve tek porsiyonluk doyurucu lezzetleri hazır edebilirsiniz. Çorba seven biri olarak, özellikle haşlanmış sebzeleri parçalamak için de bu ürünü bolca kullanıyorum.

    Vestel Mix&Go ile her seferinde değişik tarifler denemek isteyeceksiniz. İster spor salonuna veya ofisinize giderken yanınıza alın, ister ise çocuğunuzun beslenme çantası için sağlıklı bir öğün hazırlayın… Kullanması çok basit, içerceklerinizin hazırlanması kısa sürüyor, içindekileri tüketmesi ise ayrıca keyif veriyor.

    Vestel Mix&Go Nasıl Kullanılır? 

    Aleti kullanmak için 600 ml veya 300 ml’lik karıştırma şişesine malzemelerinizi koyup, blender haznesine yerleştiriyorsunuz. Saat yönünde hareket ettirdiğiniz haznenin yuvasına oturmasını sağlayıp, alt orta bölümde bulunan düğmeye basarak çalıştırıyorsunuz. Sebze ve meyveleriniz, kısacık bir sürede haznedeki bıçaklar yardımıyla püre haline geliyor.

    Vestel Mix&Go ile Yapabileceğiniz 5 Bahar Tarifi

    Vestel Mix&Go ile yapabilecekleriniz hayal gücünüz ile sınırlı. Blender’ın buz kırma özelliğine sahip güçlü bıçakları Frozen, Smoothie gibi buz parçalı içecekler hazırlamanıza da imkan tanıyor. Yaz, kış vazgeçilmeziniz olacak bu küçük mutfak aletini hepinize öneririm.

    Mevsim sebze ve meyveleri ile sık sık yaptığım tarifleri sizin için derledim. Şimdiden bol şifalar dilerim.

     

    Tok tutan, enerji veren Smoothie

    1 avokado, 1 fincan çiğ ıspanak, 1 fincan haşlanmış brokoli, yarım armut, 1 dilim taze zencefil, 7 dal maydanoz, 1 bardak su ve 1 adet kiviyi büyük karıştırma şişesinine yerleştirin. Bu tarifin hazırlaması 10 saniye, verdiği enerji ve tokluk hissi saatler sürecektir.

     

    Vestel Mix&Go ile Yapabileceğiniz Tarifler

    Stres düşmanı Smoothie

    Yarım muz, yarım bardak çilek, 1 bardak badem sütü, 1 tatlı kaşığı tarçın ve birkaç parça buzu büyük karıştırma şişesinine yerleştirin. Bu tarifin hazırlaması 8 saniye, verdiği rahatlık hissi saatler sürecek. Aynı zamanda tatlı krizinizi de önleyecektir.

     

    Ferahlatan Smoothie

    1 bardak yoğurt, yarım salatalık, 5-6 yaprak nane, 3 dal maydanoz, bir tutam tuz ve 1 kahve fincanı suyu büyük karıştırma şişesinine yerleştirin. Hazırlaması 8 saniye süren bu tarif hem ferahlatır hem de tok tutar.

     

    Spor sonrası Smoothie

    Yarım elma, 1 adet muz, 1 bardak süt, 1 çay kaşığı tarçın ve 1 kaşık yulaf ezmesini büyük karıştırma şişesinine yerleştirin. Spor sonrası enerji verecek ve zinde kalmanızı sağlayacak bu tarifi hazırlamanız sadece 10 saniye sürüyor.

     

    Fırınlanmış Domates Çorbası

    4 adet orta büyüklükte domates, yarım adet kapya biber, yarım adet çarliston biber, 1 diş sarımsak ve 1 adet küçük soğanı hafifçe yağlayıp fırın tepsisine alın. 40 dakika kadar orta ateşte fırınlayın ve soğumalarını bekleyin. Domates ve biberlerin kabuklarını soyun. Vestel Mix&Go’ya yarım bardak su koyun, malzemelerinizden ekleyin, dilediğiniz baharatları da koyduktan sonra blender haznesine yerleştirip, çalıştırın. Bu çorbayı soğuk ya da sıcak tüketebilirsiniz. Ben bu çorbayı çok sevdiğim için domatesi ve kapya biberi en taze olduğu dönemde bol bol alıp, derin dondurucuya atıyorum. İyi seçilmiş bir derin dondurucu tıpkı Vestel Mix&Go gibi çok faydalıdır. Derin Dondurucu Almadan Önce dikkat etmeniz gerekenlere yer verdiğim yazımı da okumanızı öneririm. 

     

    Derin Dondurucu Almadan Önce

     

     

     

    Fayda görmeniz dileğiyle.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN